Summerschool programmerenTerug naar het overzicht

Games en animaties maken met Scratch en Blockly én leren programmeren in één week!
Houden jouw kids van gamen en computers? Willen ze graag weten hoe dingen écht werken? En zijn ze tussen de 8 en 12 jaar? Dan is dit iets voor jullie!

Van 19 t/m 23 juli organiseert Revenge of the Nerds Academy een Summerschool in Leidsche Rijn. Tijdens dit programmeerkamp gaan de kinderen behalve veel lol maken, ook heel veel leren over computers en programmeren. Eerst met Scratch, een visuele programmeertaal waarmee je al heel snel leuke dingen kan maken. Tussendoor stappen ze ook af en toe over op Blockly. Ze maken in deze week meerdere zelfgekozen spellen en apps. Hun eigen interesses en fantasie kunnen ze dus prima kwijt!

Natuurlijk zitten de kinderen niet de hele dag met hun neus in de computer. Er zijn genoeg momenten om lekker even te bewegen en off line een spelletje te doen! Ook is er een supercoole VR bril om even helemaal in een andere wereld te zijn…

Superleuk én leerzaam dit programmeerkamp! Handig om te weten: het is een vakantiekamp zonder overnachtingen.

Meer weten of aanmelden? Klik via de roze button naar de site van Revenge of the Nerds Academy!

Revenge of the Nerds Academy


Leidsche Rijn
Naar de website
Meer leuke tips

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Toffe tips voor de sinterklaasperiode

Toffe tips voor de sinterklaasperiode

Sinterklaas is weer in het land! We hebben de leukste sintuitjes en andere sinterklaastips voor je verzameld. Zo komen jullie helemaal in de sfeer.

Check ze snel!

Naar de tips van Sint