icon-closeMuziekwedstrijd wk 18
icon-closeMuziekwedstrijd wk 18

LEGO® bouwdagenTerug naar het overzicht

Nu opgeven! Bouw deze meivakantie de coolste LEGO® modellen, leer over techniek en maak samen lol.
Geef je kind(eren) op en laat ze in de meivakantie lekker bouwen tijdens de Lego® Bricks Challenge bouwdagen in de meivakantie 2021. Leuk voor kids van 6 t/m 11 jaar.

Data & Locatie:
- Maandag 03 t/m donderdag 06 mei
- Maandag 10 t/m donderdag 13 mei

Je kunt kiezen voor een dag of meerdere dagen. Het meeste leer je natuurlijk als je alle 4 de dagen komt. De dagen vinden plaats in de speeltuin van Grifsteede in Utrecht.

De 4 dagen zijn opgebouwd uit elke dag minimaal twee gemotoriseerde LEGO® modellen bouwen. Natuurlijk gaan de kinderen ook spelletjes doen, knutselen, korte filmpjes bekijken (die de wetenschappelijke principes die worden behandeld verder verduidelijken) en ga je dagelijks buitenspelen om de intensief gebruikte hersenen van verse zuurstof te voorzien.

Tijdens de vakantiedagen worden de kinderen begeleid door twee van instructeurs. Er is plaats voor maximaal 12 kinderen zodat er voldoende persoonlijke aandacht en begeleiding is voor elk kind. De kinderen worden geholpen daar waar nodig en gestimuleerd in hun creatieve proces om al bouwend en spelen tot nieuwe inzichten te komen.

Klik voor meer info over dit gave LEGO® kamp door naar de site via de roze button!

Young Engineers specialiseert zich in het organiseren van speciale evenementen. Zo kunnen zij ook leuke kinderfeestjes en workshops verzorgen. 

Young Engineers Utrecht Oost


Prijs Klik voor meer info door naar de site via de roze button Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Tips van de maand

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Zomerlessen

Zomerlessen

Zoef de piste af! Start begin mei met een leuke cursus van 8 lessen bij Skipiste Nieuwegein. Voor alle leeftijden en niveaus.

Wist je dat kinderen vanaf 3,5 jaar al mee kunnen doen?

Naar de piste