icon-closeLandelijk Watermonsters v2
icon-closeLandelijk Watermonsters v2

Een magische zomervakantie bij de Zwolse Theaters

29 juli 2021
In de zomervakantie gaan wij draken verslaan, bergen verzetten en prinsessen wakker kussen. Er staat weer een magisch programma klaar, vol prinsessen, prinsen en kabouters. Ontdek snel hieronder de voorstellingen van augustus.
Sprookjes in de zomer bij de Zwolse theaters
Handig! Hieronder hebben wij een lijstje voor jullie gemaakt met een link om direct kaartjes te kunnen reserveren. 

12-21 aug | Vreemde Vogels 

Een unieke theaterervaring midden in de natuur. Een kleurenspektakel in de ondergaande zon. Een familievoorstelling voor jong en oud. ‘Vreemde Vogels’ is het allemaal.

16 aug | Camping Pavarotti 4+

Camping Pavarotti is een komische familievoorstelling vol met grappige personages en prachtige aria’s uit beroemde opera’s. Een vrolijke manier om kennis te maken met klassieke muziek!


18 aug | Alleen op de wereld 6+

In een mist van tranen liep ik achter Vitalis aan. Zonder afscheid te kunnen nemen van mijn lieve moeder Barberin. Zo begon mijn lange reis door Frankrijk. Stap voor stap, voet voor voet, kilometer voor kilometer, van dorp naar dorp en van plein naar plein, op mijn klompen. Auwww! Vitalis voorop, spelend op zijn fluit. Ik in het midden en de honden achter mij...Alleen op de wereld.

21 aug | Max en de minipiano 8+

In 1709 wordt er een baby in een klein pianootje te vondeling gelegd bij twee beroemde Italiaanse componisten. Het jongetje wordt Maximiliaan P. Presto genoemd en al snel blijkt hij een muzikaal megatalent te zijn. Op zijn mini pianootje ramt hij de mooiste melodieën bij elkaar, waarmee hij al snel de wereld in wordt gestuurd: hij gaat op reis met Antonio Vivaldi, studeert urenlang bij Johann Sebastiaan Bach en wordt verliefd op Anna Magdalena. Maar als hij erachter komt dat niemand eerlijk tegen hem is geweest, besluit hij weg te gaan om zijn eigen keuzes te maken.

22 aug | Joki en Jet, reizen is een feestje 2+
Jokie uit de Efteling is jarig en krijgt een wel héél bijzonder cadeau van Jet! Ze gaan namelijk samen op wereldreis in hun luchtballon. Ze vliegen naar allerlei landen over de hele wereld, van het warme Italië tot het koude Antarctica. Jet heeft in elk land een cadeautje verstopt voor pretneus Jokie en iedereen viert feest! Maar oh jee.. Jet heeft zó veel verrassingen voor Jokie… Passen al die cadeautjes wel in de luchtballon?

22 aug | JA! NEE! Olé

JA! NEE! OLÉ!  is een beeldende kleutervoorstelling over de zoektocht van twee mensen die heel verschillend zijn, maar ook veel van elkaar houden. Wordt het ja of nee? Of toch een beetje van allebei?  

En mocht je benieuwd zijn wat er deze zomervakantie nog meer aan voorstellingen speelt? Ontdek onze uitagenda! Naar de website