icon-closeLandelijk Natuurmonumenten Oerrr 2
icon-closeLandelijk Natuurmonumenten Oerrr 2

Sinterklaasintocht 2020 in en om Zwolle

5 november 2020
Helaas moet ook de Sint zich aan de maatregelen houden en mag hij zijn verjaardag niet zo groots vieren als normaal. Gelukkig zijn er een heleboel manieren om ook thuis het sinterklaasfeest te vieren. Bekijk onze tips hier!
Sinterklaas intochten in en om Zwolle
Alle intochten van Sinterklaas zijn in en om Zwolle op Zaterdag 14 november 2020 afgelast!

Sinterklaas komt wel om 16.00 uur LIVE aan in Zwolle. Wil jij meekijken, de burgemeester heet hem welkom! Klik op de link!

TIP! Lees deze Blog >> 23x tips voor Sinterklaas in coronatijd

De Grote Sinterklaasintocht Zwolle

Helaas, deze optocht is afgelast voor 2020! Maar pak je agenda er even bij. 13 november 2021 staat deze weer gepland!
Tijd: 13.30 uur
Locatie: Vanaf 13.15 uur verzamelen op het Rodetorenplein voor het Grote Sinterklaasfeest (al kun je volgens de organisatie beter iets eerder komen, want er wordt grote drukte verwacht). De Sint net als vorig jaar aan via het water en volgt daarna een parade door de stad. Klik op de link voor meer info.

Avond intocht Elburg

Tijd: 17.30 uur
Locatie: Helaas, deze optocht is afgelast voor 2020! Maar pak je agenda er even bij. 13 november 2021 staat deze weer gepland! Rond 18.15 uur meert de sfeervol verlichte stoomboot, met aan boord ruim 200 prachtige pieten, aan in de haven van het sprookjesachtige Elburg. Klik op de link voor meer info.

Sinterklaasintocht Zwolle


Sinterklaasintocht Kampen

Helaas, deze optocht is afgelast voor 2020! Maar pak je agenda er even bij. 13 november 2021 staat deze weer gepland!
Tijd: 09.30 uur
Locatie: De Pakjesboot(en) zal rond 09.30 uur aanmeren aan de kade aan het van Heutszplein in Kampen. Klik op de link voor meer info.

Sinterklaasintocht Dalfsen

Tijd: 14 uur
Locatie: Sinterklaas en zijn Pieten leggen hun boot weer aan bij de prachtige Vechtkade in Dalfsen. Klik op de link voor meer info.

Sinterklaasintocht Ommen

Tijd: 16.00 uur (onder voorbehoud)
Locatie: De intocht van Sinterklaas en zijn Pieten in Ommen komen om 16.00 uur aan in hun pakjesboot over de vecht aan de Vechtkade. Programma begint al om 14.00 uur op de Markt, op het Kerkplein en aan de Varsenerpoort zijn er verschillende spellen te spelen. Klik op de link voor meer info.

Sinterklaasintocht Dalfsen


Sinterklaasintocht Hattem

Tijd: 14.00 uur
Locatie: In de haven wordt Sinterklaas verwelkomt door de burgemeester en een heleboel zingende kinderen. Daarnaast zal er een optocht zijn met muziek! Op de markt staat er een groot podium klaar voor de sinterklaasshow.


Wijkintochten Zwolle

De grote intocht van Sinterkaas gemist? Of zin om Sinterklaas met zijn pieten nog een keer te bewonderen? is Sinterklaas natuurlijk ook weer op toer met zijn pieten om alle kinderen te begroeten. Zijn jullie erbij?

Lees hier onze wijkintochten blog met alle info voor de wijken Stadshagen, Zwolle Zuid, Assendorp, AA-landen, Holtebroek en Berkum!

Sinterklaasuitjes Zwolle

Wil je meevaren op de pakjesboot, of alleen een rondleiding? Ben je benieuwd naar de slaapkamer van de Sint of zou je graag een theatervoorstelling bijwonen? Kijk dan voor een compleet overzicht met alle Sinterklaasactiviteiten in de Uitagenda!

Allemaal heel veel plezier samen met de kids!

Groeten, Sint, Piet & Denise Naar de website