Wijkintochten Sinterklaas Zwolle 2021

18 november 2021
Wij hebben de wijkintochten in en om Zwolle natuurlijk ook dit jaar voor je op een rij gezet! Klik door voor meer informatie!
Wijkintochten Zwolle

Zaterdag 20, 25 en 27 november 2021


Zwolle Zuid

Tijd: 10.30 uur
Locatie: Helaas kan de aankomende zaterdag de Sinterklaas intocht niet plaatsvinden zoals eerder gecommuniceerd. Er zal geen centrale aankomst zijn en er zal geen podium zijn. Ook de Pietenjacht gaat niet door.
Vanaf 9.30 uur zal de Pietenband rond, door en om het winkelcentrum Zwolle-Zuid lopen. Vanaf 10.00 uur zal ik samen met mijn Pieten en Pietenband in het winkelcentrum zijn om iedereen te zien.

Stadshagen

Datum: Zaterdag 20 en 27 november
Tijd: Gehele dag 
Net als vorig jaar kan er dit jaar nog geen Sinterklaasintocht worden georganiseerd in Stadshagen. Maar gelukkig kun je Sinterklaas wel ontmoeten! Dit jaar wordt er een puzzeltocht XL georganiseerd, en daarmee maak je kans op een heuse meet en greet met Sinterklaas en zijn pieten.

Assendorp

Tijd: Gaat niet door
Locatie: De Enk.


Berkum

Tijd: zaterdag 20 november tussen ongeveer 10.00 en 13.00 uur
Locatie: Goed nieuws voor de kinderen en ouders in onze wijk: Sinterklaas toert net als vorig jaar met zijn pieten door de straten van Berkum (en Brinkhoek)! Op zaterdag 20 november tussen ongeveer 10.00 en 13.00 uur worden er speciale haltes geplaatst waar Sinterklaas gaat stoppen. Daar aangekomen, zullen de pieten de kinderen in de omliggende straten naar buiten roepen. Samen bouwen ze een klein feestje en uiteraard is er een kleinigheidje voor ieder kind. En misschien krijgen ze wel een hand van de Sint! Het vervoersmiddel blijft nog even een verrassing, maar één ding weten we zeker: Sint en de pieten zijn 20 november niet te missen.

AA-landen

Tijd: 27 november
Locatie: Op zaterdag 27 november 2021 vanaf 13.00 uur rijdt de Sint eerst door de wijk in een optocht.

Wipstrik

Tijd: Gaat niet door.
Locatie: nog onbekend

Westenholte

Tijd: zaterdag 20 november 10.15 uur 
Locatie: Pieten verwelkomen de kinderen bij het Stinspark. Gezamenlijk lopen zij naar het Anker. Daar is van 11 tot 12 uur sinterklaas feest (QR verplicht). Vanaf 12 uur optocht met Sinterklaas door Westenholte (vrije toegang)

Holtenbroek 

Tijd: Gaat niet door.
Locatie: nog onbekend


Wil je meevaren op de pakjesboot, of alleen een rondleiding? Ben je benieuwd naar de slaapkamer van de Sint of zou je graag een theatervoorstelling bijwonen? Kijk dan voor een compleet overzicht met alle Sinterklaasactiviteiten in de Uitagenda! Allemaal veel plezier samen met de kids!

Groeten, Sinterklaas, Piet & Denise