We love locals! Ontdek hier de Zwolse locals die ook online zijn!

23 maart 2020
We love locals! Juist, omdat al die unieke kidsproof restaurantjes én winkels Zwolle maken! Onze stad. Nu veel van hun de deuren moeten sluiten vanwege het coronavirus, hebben wij een Zwols lokaal lijstje gemaakt! Ontdek ze snel!
We love locals!
Aan ons om ze te blijven supporten. Hoe? Bestel een keer een afhaal maaltijd. Bijvoorbeeld een lunch of avondeten. Support de lokale winkels, zoals boeken, kleding en speelgoed bij hun online aan te schaffen! 

Kidsproof Zwolse Restaurants, Bakkers en Bistro's


Jantjes lief
Wij en onze kids zijn dol op dit plekje! Zij maken heerlijke verse broodjes voor de lunch en zelfs taartjes kan je bestellen. Ook komen ze bezorgen (niet in alle wijken) of je kan je bestelling afhalen bij ze! Benieuwd wat je allemaal voor lekkers kunt bestellen? Ontdek het hier!

Lots & More
Ook bij lots & More kan je heerlijke lunches bestellen of natuurlijk hun heerlijk gemaakte Yoghurts. Op hun facebooksite hebben ze een overzicht gemaakt van al hun lekkers! Bestellen maar! :) (wel voor 11.00 uur)

Stadsbakker en Jager & Boer
Je kon bij de Stadsbakker al hun ovenheerlijke broden online bestellen, maar zij hebben hun krachten gebundeld met andere lokale ondernemers. Vanaf nu hebben ze samen een online supermarkt gemaakt, waarvan alle producten lokaal en heerlijk vers zijn!

Zwolse restaurants

Ingeburgerd
Helaas, ingeburgerd heeft vanaf heden besloten alles hun express te sluiten. Favoriet van onze kids! Ingeburgd! Ze hadden al een express in Zwolle en dat komt nu helemaal goed van pas. Wat eten jullie vanavond? Ingeburgerd?

Bistro de Stadshoeve
Bestel eenvoudig en snel biologische lunchgerechten en dinergerechten online bij Bistro de Stadshoeve in Stadshagen / Zwolle. Zij bezorgen alleen in de wijken Stadshagen, Westenholte, Holtenbroek en in ‘s Heerenbroek. Uiteraard kunt je ook bij hun afhalen.

The Bread Company
Denk je aan The Bread Company dan denk je aan het goede leven. Of meer nog: het lekkere leven. De winkel is nog open, maar blijf je liever thuis dan bezorgen zij ook! Van Brood, bolletjes, croissantjes, taarten…alles nemen ze mee. Niet alleen knispervers, maar eventueel ook bevroren, zodat je komende week even vooruit kan. Bestellen?

Hartje Zwolle
Zij zitten letterlijk in ons Kidsproof hartje en vanaf nu kan je ook bij hun heerlijke lunches, salades etc bestellen. Een beetje liefde voor thuis. En voor de kleintjes bij ons thuis kinderhotdogs, poffertjes en kipnuggets! Check hun menukaart en bestel. Ze bezorgen, maar je kan natuurlijk ook afhalen.Kidsproof Winkels


Mens & Kinders
Ze zijn nog open, maar voor wie de deur liever niet uitgaat en zin heeft in de nieuwe zomercollectie, speelgoed, draagdoeken, regenlaarzen of kraamcadeaus? Je shopt het ook online bij Mens & Kinders!

Waanders in de Broeren
Leesvoer nodig? Waanders heeft een hele uitgebreide kinder-en jeugd collectie online staan! Van de mooiste prentenboeken tot de jury tiplijst van 2020.

Moonloft 
Niet alleen voor de kids hebben ze leuke en orginele dingen, ik word zelf ook altijd blij van hun spulletjes! Van sierraden tot life style. Dus jezelf ook even verwennen met iets moois? Kijk dan even op Moonloft.

Hebben wij er eentje gemist? Laat het ons weten op Zwolle@kidsproof.nl Naar de website