Kind & Iris yoga en meerTerug naar het overzicht

Yoga, meditatie en mindfulness voor kinderen.
Om in de sfeer van de les te komen starten ze de les met een kringgesprek. Na de introductie van het thema van de les gaan ze van start met een warming-up in de vorm van dansen of een zonnegroet. In de kern van de les besteden ze aandacht aan verschillende yogahoudingen.

Om de kinderen bewust in het nu te laten zijn, besteden ze naast de yogahoudingen ook aandacht aan de ademhaling en diverse zintuigen (zien, horen, ruiken, voelen en proeven) door middel van spelletjes.
De les wordt afgesloten met ontspanningsoefeningen.
Aan het einde van de les is er ruimte om alle opgedane indrukken te verwerken door samen na te praten of een tekening te maken onder het genot van een glas drinken of thee. De afwisseling van inspanning en ontspanning zorgt ervoor dat kinderen zich vaak na de les ontspannen en opgeladen voelen.

Bij King & Iris volgen kinderen yogalessen in een kleine groep van maximaal 10 kinderen, zodat er voldoende aandacht is voor iedereen. 

Tip! Bij Kind & Iris hebben ze ook wobbelyoya, ouder en kind yoga en nog veel meer! Nieuwsgierig geworden? klik op de "paarse" button.King & Iris

Reukgras 21
8043 KL Zwolle
Prijs Kinderyoga vanaf € 9,00 per les. Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Hallo Herfst!

Hallo Herfst!

Yay! De blaadjes vallen van de bomen en de paddenstoelen schieten uit de grond. Het is nu echt bijna herfst! Een heerlijke tijd om eropuit te gaan met de kids! Ontdek jij onze herfst favorieten?

Ontdek de herfst hier!