Kinderyoga YouniQidz ZwolleTerug naar het overzicht

Kinderyoga is een speelse hatha yoga vorm die afgestemd is op het ontwikkelingsniveau van het kind.
Kinderyoga is een speelse hatha yoga vorm die afgestemd is op het ontwikkelingsniveau van het kind. Een Kinderyoga les bestaat uit een combinatie van spel, yoga en ontspanning, waarbij dynamisch bewegen en rustmomenten afgewisseld worden.

Het belangrijkste in de kinderyoga is dat de kinderen zich veilig voelen, plezier hebben, waarbij ze ervaren dat iedereen goed is zoals die is met ieder zijn eigen kwaliteiten.
Kinderyoga is voor een kind een soort ontdekkingsreis, waarbij het antwoord krijgt op vragen, zoals: wie ben ik, wat kan ik en wat wil ik? Wat vind ik fijn en wat niet? Wat kan ik met mijn lichaam allemaal doen? Waar ligt mijn kracht? Hoe verdeel ik mijn energie? Waar liggen mijn grenzen en die van een ander? Hoe respecteer ik mezelf en de ander?

Kinderyoga biedt kinderen balans, rust en een basis voor een zelfbewust en een zelfverzekerd leven. Hier heeft ieder kind behoefte aan. Wanneer kinderen op jonge leeftijd al positieve ervaringen opdoen met kinderyoga, dan kunnen ze daar de rest van hun leven plezier van hebben. Yoga is dan ook geschikt voor alle kinderen.

YouniQidz

Rozenstraat 2-A
8012 DW Zwolle
Prijs 5 rittenkaart (geldigheid is 3 maanden) : €45,- euro
10 rittenkaart (geldigheid is 6 maanden): €85,-
Proefles: €5,-
Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Hallo Herfst!

Hallo Herfst!

Yay! De blaadjes vallen van de bomen en de paddenstoelen schieten uit de grond. Het is nu echt bijna herfst! Een heerlijke tijd om eropuit te gaan met de kids! Ontdek jij onze herfst favorieten?

Ontdek de herfst hier!