Weerbaarheidsyoga YouniQidzTerug naar het overzicht

Weerbaarheidsyoga bestaat uit een combinatie van kinderyoga & weerbaarheidsoefeningen
Weerbaarheidsyoga bestaat uit een combinatie van kinderyoga, (fysieke) weerbaarheidsoefeningen, creativiteit en spel.
In de lessen komen weerbaarheid en yoga bij elkaar. Het kind leert zo enerzijds vaardigheden aan om steviger in zijn schoenen te staan en voor zichzelf op te komen.

Anderzijds helpt de yoga het kind overtollige energie af te voeren, rust te vinden in zichzelf en adequaat om te gaan met zijn gevoelens, gedachten en lichaam. Hierdoor leert het kind zichzelf kennen. Het kan daardoor bij zichzelf gaan voelen, ervaren en bedenken wat voor hem of haarzelf in een bepaalde situatie goed kan zijn. Van hieruit kan het kind zelf een keuze maken welke geleerde weerbaarheidsvaardigheden het in wil zetten.
Het kind kan zo vanuit innerlijke kracht weerbaar worden. Het komt dan echt vanuit het kind zelf, wat zorgt voor meer kracht en ook overtuiging, duidelijkheid naar de ander toe.

Weerbaarheidsyoga is bedoeld voor kinderen vanaf 8 jaar bij wie (nog) geen “grote problemen” bestaan, maar die wel laagdrempelig en spelenderwijs wat hulp kunnen gebruiken bij hun sociale en weerbare vaardigheden.

YouniQidz

Rozenstraat 2-A
8012 DW Zwolle
Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Hallo Herfst!

Hallo Herfst!

Yay! De blaadjes vallen van de bomen en de paddenstoelen schieten uit de grond. Het is nu echt bijna herfst! Een heerlijke tijd om eropuit te gaan met de kids! Ontdek jij onze herfst favorieten?

Ontdek de herfst hier!