Wobbelyoga YouniQidz ZwolleTerug naar het overzicht

Wobbelyoga combineert kinderyoga met alle uitdagende mogelijkheden van de Wobbel!
De Wobbel is een balansbord dat op een speelse wijze het lichaamsbewustzijn vergroot en creativiteit, balans, beweging en kracht stimuleert.

Wobbelyoga combineert kinderyoga met alle uitdagende mogelijkheden van de Wobbel. De Wobbel maakt de yogalessen vernieuwend, waarbij op een leuke en uitdagende manier wordt gewerkt aan kracht, balans en zelfvertrouwen. Inspanning en ontspanning wisselen elkaar af. Aan het einde van een Wobbelyogales stappen kinderen trots, ontspannen en met een grote glimlach van de Wobbel af.

Er worden lessen Wobbelyoga gegeven voor kinderen van 9 t/m 12 jaar op woensdag van: 16.30 – 17.25u. In januari wordt er ook gestart met Wobbelyoga voor kinderen van 4 t/m 7 jaar. Tevens zullen er op zondag ouder-kind workshops georganiseerd voor kinderen in de leeftijd van 3 t/m 10 jaar.

Nieuwsgierig? YouniQidz geeft ook andere soorten yoga! Klik op roze button voor overzicht.

YouniQidz

Rozenstraat 2-A
8012 DW Zwolle
Prijs 5 rittenkaart (geldigheid is 3 maanden) : €45,- euro
10 rittenkaart (geldigheid is 6 maanden): €85,-
Proefles: €5,-
Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Hallo Herfst!

Hallo Herfst!

Yay! De blaadjes vallen van de bomen en de paddenstoelen schieten uit de grond. Het is nu echt bijna herfst! Een heerlijke tijd om eropuit te gaan met de kids! Ontdek jij onze herfst favorieten?

Ontdek de herfst hier!