SpeculaasbrokkenTerug naar het overzicht

Gluten-, lactose-, en suikervrij!
Wat heb je nodig: 
300 gram gemalen havermoutvlokken, 250 gram rijststroop, 150 gram (gesmolten) kokosolie, 2 theelepels bakpoeder, 10 theelepels koekkruiden en een snufje zout.
 
Verwarm de oven voor op 170 graden. Meng alle ingrediënten door elkaar. Maak 2 tot 4 brokken van 1 cm. dik en leg ze op een bakplaat. Eventueel kun je ze versieren met amandelen of bijv. cranberries. 20-25 minuten bakken en klaar!
Meer leuke tips

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

YAY! Herfstvakantie in en om Zwolle!

YAY! Herfstvakantie in en om Zwolle!

Yay! De blaadjes vallen van de bomen en de paddenstoelen schieten uit de grond. Het is nu echt herfst en vakantie! Een heerlijke tijd om eropuit te gaan met de kids!

Ontdek de vakantie tips hier