Kerstkoopavond in HattemTerug naar het overzicht

vrijdag 13 december 2019
Een knusse hartverwarmende kerst koopavond in een historisch decor van deze prachtige Hanzestad Hattem.
Een Kerst koopavond op vrijdag 13 december van 17.00 tot 21.00 uur! Deze koop avond vindt plaats in de Kerkstraat en Kruisstraat. De winkeliers gaan gezellig buiten een kraampje neerzetten, aangevuld met een aantal particuliere kerstkramen met de leukste kerstspulletjes die je je maar kunt bedenken, zoals o.a. handgemaakte kerststukjes, kransen, vogeltaarten, kaarsen, sjaals, en mutsen.

Natuurlijk zorgen zij voor live muziek, een Kerstman, een wandelende kerstboom, een steltloper met verhalen en andere gezellige activiteiten in deze straten.

Voor wie een lantaarnoptocht met kaarsjes mee wil maken is er weer een gratis stadswandeling om 19.00 uur. Altijd weer een schitterend schouwspel en goed om de kerstsfeer compleet te maken. De stadsgids vertelt de deelnemers onderweg van alles over de geschiedenis van Hattem. De wandeling start bij het Toeristisch Informatie Punt. U kunt zich aanmelden via info@ronduithattem.nl.

Kerstmarkt Hattem

Centrum Hattem
Openingstijden 13 december | 17:00 uur - 21:00 uur Prijs Gratis Naar de website
Meer leuke tips

Tips van de maand

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

YAY! ZOMERVAKANTIE

YAY! ZOMERVAKANTIE

Het is ZOMER en VAKANTIE! Wij hebben nog even zomervakantie en met de aankomende HITTEGOLF hebben wij een aantal hele fijne verkoelende blogs, vol tips!

Check het hier!