De NotenkrakerTerug naar het overzicht

zaterdag 14 december 2019
Een nostalgische familievoorstelling voor jong en oud omhuld in kerstige sferen.
De Notenkraker is een prachtige klassieke uitvoering die de harten van jong en oud zal veroveren. De fabuleuze muziek van Tsjaikovski die live wordt uitgevoerd door een groot orkest, de virtuoze danspartijen, het schitterende corps de ballet en het decor maken dit prachtige ballet tot een magisch kerstfeest voor de hele familie.

Een nostalgische familievoorstelling voor jong en oud omhuld in kerstige sferen.

Op kerstavond, als iedereen gezellig bij elkaar zit, krijgt Clara een bijzondere houten pop van haar mysterieuze oom. Helaas valt de pop tijdens het spelen kapot op de grond. Clara kan er    ‘s nachts niet van slapen en stiekem gaat ze naar beneden om haar pop te verzorgen. Wanneer ze met haar pop in slaap valt, droomt ze over exotische landen en kleurrijke dansen. Wat een prachtig avontuur!

Deze hartverwarmende wintervoorstelling wordt gedanst door alle leerlingen van Benno Hübner en Judith Naber. Kinderen en volwassenen dansen samen op het podium, een bijzondere ervaring.

Schouwburg Odeon

Blijmarkt 25
8011 ND Zwolle
Openingstijden 14 dec 16.00 uur en 19.00 uur Naar de website Direct mailen telefoonnummer
Meer leuke tips

Tips van de maand

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

YAY! ZOMERVAKANTIE

YAY! ZOMERVAKANTIE

Het is ZOMER en VAKANTIE! Wij hebben nog even zomervakantie en met de aankomende HITTEGOLF hebben wij een aantal hele fijne verkoelende blogs, vol tips!

Check het hier!