Heldenroute WBVFTerug naar het overzicht

zaterdag 21 december 2019
Wanneer ben je een held? Ga je mee op avontuur tijdens de Heldenroute van het WBVF.
Wanneer ben je een held? Ga je mee op avontuur? Wist je dat je in een vuurtoren ook kunt wonen? En dat kikkers (soms) kunnen praten? Duik in de wereld van beroemde kinderboeken en heldenverhalen. Ontdek hier de 3 verhalen van deze heldenroute:

  • Prinses en de Kikker; Prinses Fauna heeft het niet naar haar zin in het grote kasteel van haar ouders. Ze wil niet zo deftig praten en eten met een zilveren mes en vork. Op een dag speelt ze met haar bal in het bos en ontmoet ze een pratende kikker. Niet wetende dat de kikker haar hele leven zal gaan veranderen…  
  • Lampje; Lampje woont samen met haar vader in een vuurtoren. Elke avond mag zij het licht van de vuurtoren aandoen. Zo wijst de toren iedereen op de grote wijde zee de weg. Totdat Lampje op een avond het licht vergeet. En dan gaat alles fout. Maar misschien heeft dat wel helemaal niet zulke slechte gevolgen als Lampje dacht. Lampje is een voorstelling over vriendschap, belangrijke dingen vergeten en sorry zeggen. Naar het boek van goudengriffelwinnares Annet Schaap.  
  • Samen zijn wij niet bang, toch?; Worm en vuurvliegje organiseren een suprise party voor kameel. Iedereen is uitgenodigd, ook jij! We nemen je mee in een wereld van licht en donker en gaan op avontuur met worm en vuurvlieg. Samen is het niet eng om nieuwe dingen te doen….toch? Een beleef- en ervaarvoorstelling, gebasseerd op één van de wereldberoemde verhalen van Toon Tellegen.

Bestel je ticket via de roze website button!

WintersZwolle


Zwolle
Openingstijden 21 en 22 december Prijs €8, Naar de website
Meer leuke tips

Tips van de maand

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

YAY! ZOMERVAKANTIE

YAY! ZOMERVAKANTIE

Het is ZOMER en VAKANTIE! Wij hebben nog even zomervakantie en met de aankomende HITTEGOLF hebben wij een aantal hele fijne verkoelende blogs, vol tips!

Check het hier!