Kerstmarkt DijklandhoeveTerug naar het overzicht

Neem de zomer mee de winter in! Bezoek de boerenkerstmarkt op de Dijklandhoeve en vier kerst lokaal mee!
Neem de zomer mee de winter in! Bezoek de boerenkerstmarkt van de Zwolse Stadslanderijen op zondag 8 december en vier je kerst met lokaal voedsel! Sla je voorraden in voor Kerstmis, koop heerlijke eigengemaakte kazen, huisgemaakte chutneys, lokaal geperste notenolies en handgedraaide pesto’s, verse groenten, vlees en lang houdbare producten zoals pompoenen, kolen, aardappelen en knolgewassen.

Tussen 13.00 en 16.00 uur gaan de vuurtjes aan op het intieme erf van deze nieuwe boerderij van boerencoöperatie De Zwolse Stadslanderijen. In het Boerderijcafé zijn warme en koude dranken verkrijgbaar en de boeren zorgen voor passende hapjes en proeverijen. De speelschuur is geopend met de Strobalen Stormbaan, de Klimbaan, de Bamboestiek Bouwplaats en de Knuffel Corner met kleine boerderijdieren. In het Strobalentheater treden verhalenvertellers op met winterverhalen en komen muzikanten liveconcerten geven. Neem je boodschappentas mee, zodat je langere tijd kan genieten van een goed gevulde voorraadkast vol heerlijks uit Zwolle en ommeland.

Nieuwsgierig naar de Zwolse Stadslanderijen? Lees dan onze blog of klik op de "roze" website button!

De Stadslanderijen

De Luttekeweg 1
Zwolle
Openingstijden Zondag 8 december van 13:00 - 16:00 Prijs Vrij entree Naar de website Direct mailen
Meer leuke tips

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

De tofste kinderfeestjes vind je hier!

De tofste kinderfeestjes vind je hier!

Je zoon of dochter binnenkort jarig? Of wil je alvast wat inspiratie voor kinderfeestjes opdoen? Onze super leuke kinderfeestjes nieuwsbrief is uit!

Lees 'm hier