kerstknutsels HornbachTerug naar het overzicht

Kom leuk kerstknutselen bij de Hornbach in Zwolle!
Ook voor de allerjongsten doe-het-zelvers is er plek bij HORNBACH. Voor hen organiseren zij in alle HORNBACH vestigingen de zogenoemde Kinderwerkplaats! Je zoontje of dochtertje kan hier lekker knutselen terwijl jij rustig kunt winkelen.

In de Kinderwerkplaats houden ervaren begeleiders toezicht en helpen zij de kinderen met hun knutselwerkjes. Maar als je je kind graag zelf mee wilt helpen is dat natuurlijk geen enkel probleem.

De Kinderwerkplaats is geopend van 10:00 tot 16:00 uur. Je hoeft je vooraf niet in te schrijven en je kunt aanschuiven wanneer je wilt. Voor alle materialen wordt gezorgd en meedoen is GRATIS! De Kinderwerkplaats is geschikt is voor kinderen tussen 4 - 10 jaar.

Er wordt toezicht gehouden door ervaren begeleiders maar deelname blijft op eigen risico. In de Kinderwerkplaats wordt lijm en verf gebruikt. HORNBACH zorgt voor knutselschortjes maar we adviseren ouders toch om hun kinderen kleding aan te doen die eventueel vies mag worden.

Hornbach

Katwolderweg 6
Zwolle
Openingstijden 12 & 13 december
10:00 tot 16:00 uur
Prijs Gratis Naar de website telefoonnummer
Meer leuke tips

Tips van de maand

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

YAY! ZOMERVAKANTIE

YAY! ZOMERVAKANTIE

Het is ZOMER en VAKANTIE! Wij hebben nog even zomervakantie en met de aankomende HITTEGOLF hebben wij een aantal hele fijne verkoelende blogs, vol tips!

Check het hier!