De wereld zit vol geluiden!Terug naar het overzicht

woensdag 19 februari

Schouwburg Ogterop

Zuideinde 70
7941 GK Meppel
Openingstijden wo 19 feb 2020 | 14:30 uur Prijs Zie website Naar de website Direct mailen Toon telefoonnummer
Het best bewaarde geluid van de wereld! 5+ Een toffe theatervoorstelling in de voorjaarsvakantie!
De wereld zit vol geluiden. Je broertje dat smakt, je vader die zingt onder de douche, de wind die ritselt in de struiken. En hoe klinkt een botsing van twee slakken eigenlijk? En is het geluid van een drukke kermis nou vrolijk of juist irritant?

Xantippe en haar broer IJsbrand hebben het heel druk met het geluidslaboratorium dat ooit van hun vader was. Ze verzamelen, sorteren en bewaren daar alle geluiden van de hele wereld. IJsbrand vindt het fijn, maar Xantippe vraagt zich af wanneer het nou af is. Als er op een dag een bewaker in hun potdichte laboratorium staat met woeste verhalen over de echte wereld, droomt Xantippe weg over het leven buiten, terwijl IJsbrand zich zorgen maakt over de veiligheid van hun zeldzame geluidenverzameling. Maar wat is er aan de hand met de bewaker? Waarom klinkt alles ineens zo vreemd? En waar is het best bewaarde geluid ter wereld gebleven?

Een opgeruimde familievoorstelling over heldhaftige binnenblijvers en bange helden. Vol live muziek en liedjes, achtervolgingen en geluiden (en mensen) die de weg kwijt zijn.

Reserveren? Klik op de roze website button!

Tips van de maand

Blogs & filmpjesAlle blogs