icon-closeLandelijk Watermonsters v2
icon-closeLandelijk Watermonsters v2

Speeltuin StadshagenTerug naar het overzicht

maandag 22 februari - zondag 28 februari
Expeditie Speeltuin Stadshagen | Ontdekken jullie ze allemaal?
Zijn jullie het stilzitten ook zat? Even lekker naar buiten met papa of mama, maar het kan ook met het hele gezin.
Pak dan snel je fiets uit de schuur en ga met het gezin langs 5 hele leuke speeltuinen in Stadshagen voor een speurtocht.

Uitleg activiteit:
Kunnen jullie alle letters vinden in 5 verschillende speeltuinen, die samen een zin vormen? In elke speeltuin ligt een woord verstopt.
De activiteit start in speeltuin Oude Wetering. Adres: Oude Wetering 23. (Aan de andere kant van het fietspad achter basisschool de Zevensprong). In deze speeltuin zijn plaatjes verstopt (opgeplakt) waar een cijfer en een letter op staat. Schrijf alle gevonden letters op volgorde, op een papiertje. Belangrijk: laat de plaatjes hangen! ""
Op het laatste plaatje staat het adres van de nieuwe speeltuin waar het volgende woord verstopt ligt. Als op dit plaatje bijvoorbeeld het cijfer 3 staat? Dan moet je3 plaatjes dus een 3-letterwoord gevonden hebben.
Zoals hierboven al omschreven staat, ga je langs 5 speeltuinen. In de laatste speeltuin staat op het laatste verstopte kaartje welke zin we zoeken! Maak een mooie selfie (dit mag ook alleen van het antwoord zijn) met het antwoord erbij op en stuur deze naar a.bourgonje@sportservicezwolle.nl. Je hoort snel of je het goed hebt!

Je kan de afstand tussen de speeltuinen het beste met de fiets afleggen zodat we lekker in beweging blijven. Voor de fanatiekelingen, kan je de afstand ook lopen. De afstand is ongeveer 5 kilometer. Je hoeft natuurlijk niet alle speeltuinen op 1 dag bezocht te hebben, het mag ook in 2 keer. De dag dat je wil starten met de activiteit, mag je ook helemaal zelf weten.
Na het zoeken in de speeltuinen kan er natuurlijk even lekker gespeeld worden. Op deze manier leren we weer nieuwe speeltuinen kennen in de wijk Stadshagen.

Wat heb je nodig?
- Een fiets
- Pen en papier
- Telefoon (navigatie)

Eigen risico
Let op: deelnemen is op eigen risico!
Als de kinderen oud genoeg zijn om zelfstandig door de wijk te wandelen, kunnen ze samen met een vriendje of vriendinnetje en (een geleende) telefoon met internet de speurtocht afleggen Samen met ouders/verzorgers is de speurtocht al leuk voor kinderen vanaf een jaar of 3.


Vragen? Mail gerust naar a.bourgonje@sportservicezwolle.nl

SportService Zwolle


Zwolle
Naar de website
Meer leuke tips

Tips van de maand

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Zomervakantie Zwolle & Vechtdal Overijssel

Zomervakantie Zwolle & Vechtdal Overijssel

Het is ZOMER en VAKANTIE! Wij hebben een aantal hele fijne zomerse blogs, vol tips in en om Zwolle!

Check het hier!