Robin Hood 8+Terug naar het overzicht

zaterdag 28 januari
Aanrader! Ontdek de verrassende voorstelling Robin Hood 8+ tijdens het National Theaterweekend.
Nationaal Theaterweekend
Maak kennis met De Tamboer en ontdek verrassende voorstellingen tijdens het Nationaal Theaterweekend op vrijdag 27, zaterdag 28 en zondag 29 januari 2023. Bezoek een voorstelling voor slechts € 10,- en geniet van gezellige, extra activiteiten. Gluur eens achter de theaterschermen tijdens de Open Dag.

Welke voorstellingen er in het Theaterweekend op het programma staan? Dat houden we nog even geheim. Gelukkig kun je wel alvast Blind Date kaarten kopen. Daarmee weet je nog niet wie of wat er achter het rode gordijn schuilt. Laat je lekker verrassen! 

Familie Blind Date 8+
Zaterdag 28 oktober 19.30 uur: Robin Hood (8+)  € 10,-
De makers van Alice in wonderland, Kruistocht in Spijkerbroek, Peter Pan en Koning van Katoren zijn terug in Hoogeveen! Het Nationaal Jeugd Musical Theater presenteert een nieuwe familiemusical, over de legendarische volksheld Robin Hood. Een spannende familiemusical voor jong en oud, die je hart steelt!

Marian keert na de dood van haar vader de koning, terug naar het kasteel van Nottingham. De rijken worden steeds rijker, terwijl de armen steeds armer worden. Machteloos ziet Marian toe hoe het volk honger lijdt, hoe onschuldige mensen worden bestraft voor onbenullige vergrijpen. Dan verschijnt er een gekapte held. Gewapend met pijl en boog bevrijdt hij op spectaculaire wijze een groep jonge veroordeelden. Robin Hood sluit zich aan bij de vogelvrijverklaarden die zich verschuilen in de bossen van Sherwood. Hij steelt de groep van de rijken, om de buit onder de armen te verdelen. Wie schuilt er toch onder de kap van Robin Hood? Zal het hem lukken om meer gelijkheid af te dwingen?

za 28 januari 2023 om 19:30 uur

Klik op de roze website voor kaarten.

Theater De Tamboer

Hoofdstraat 17
7902 EA Hoogeveen
Openingstijden za 28 januari 2023 om 19:30 uur Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Tips van de maand

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Eropuit in Januari

Eropuit in Januari

Yay! Een nieuw jaar, nieuwe activiteiten & Kidsproof tips.

Ontdek jij ze ?

Onze tips