icon-closeLandelijk Kidsweek wk36 en 37
icon-closeLandelijk Kidsweek wk36 en 37

11x buitenspeelgoed voor kinderen

24 mei 2021
Het wordt heerlijk weer! Dat wordt lekker buitenspelen voor de kinderen! Dochter Roos zocht voor ons naar leuk buitenspeelgoed waar je alleen of met z’n tweeën mee kan spelen. Nu nog bedenken welke wij gaan kiezen…

11x buitenspeelgoed tips voor energiebommetjes:

1. Vrolijk skateboard

Stoer én het kan gewoon op de stoep voor het huis. De kids zijn zéker nu helemaal fan van skateboarden! Hoe schattig zijn deze vrolijk gekleurde skateboards? Dit skateboard is niet te groot en dus al geschikt voor kleintjes. Die met de roze Kidsproof-kleur is natuurlijk onze favoriet ;)

2. Mega bellenblaas

Lekker in het lentezonnetje bellen blazen klinkt al leuk, maar hebben jullie wel eens giga bellen gemaakt met deze mega bellenblaas? Veel kinderen kijken hun ogen uit bij het zien van zulke grote bellen. Nu nog een wedstrijdje met het hele gezin wie de grootste maakt! 

3. Tafeltennisnet voor op tafel

Het is ons favoriete campingspelletje: tafeltennissen! Wist je dat je óók thuis kunt pingpongen. Ja! Gewoon aan de keukentafel zelfs. Met dit handige tafeltennisnet kun je van elke tafel een pingpongtafel maken. Tip: Kies een grote of juist kleine tafel om het moeilijker te maken.4. Stoepkrijten

Een setje stoepkrijt, een stoep en veel kindjes zijn úren zoet. Leuk: start een stoepkrijtverhaal voor je eigen huis. Voor je het weet heeft jouw kleine Picasso de hele straat opgevrolijkt! Hier vind je een handige set met 6 kleuren.

5. Trampoline in de tuin

Denk jij soms ook, waar halen de kinderen al die energie vandaan? Als je een hoekje in de tuin over hebt is deze trampoline toch wel de ultieme oplossing voor kleine stuiterballen. Die krijg je de tuin niet meer uit!

6. Coole rolschaatsen

Een ommetje maken is toch véél leuker als je dat rollend kunt doen. Er zijn een heleboel grappige spellen te verzinnen op rolschaatsen. Van 'wie is het eerst bij het paaltje' tot een slalom parcours op de parkeerplaats. Wij werden blij van deze leuke rolschaatsen in blauw of roze.7. Tennissen tegen jezelf

Als papa en mama aan het werk zijn, óf als het huiswerk af is, zullen de kinderen zich soms zelf moeten vermaken. Hoe leuk is dit tennisspel dan! Met deze tennistrainer kun je in je eigen tuin tennissen tegen jezelf. 

8. Jumpen op de Lolobal

Zin in een uitdaging? Hoe ver kunnen jullie springen op deze grappige Lolobal moonhopper? Je stapt met je voeten op de rand van de moonhopper, klemt hem tussen je voeten én jumpen maar. 

9. Draaien met de Hoelahoep

Draaien met de hoelahoep blijft een favorietje voor buiten én binnen! Kinderen kunnen uren zoet zijn met het oefenen van trucjes. Om je arm, om je been.... Deze hoelahoep heeft toffe glitters! Tip: hoelahoep samen met je kind(eren). Er zijn ook fitness hoelahoeps voor volwassenen, gelijk een goede workout ;)10. Springtouw plezier 

De klassieker: Springtouwen! Heb jullie er nog eentje liggen achter in de schuur? Anders is deze gekleurde versie voor kinderen een aanrader!

11. Steppen voor kleintjes

Dit leuke kleine stepje is al geschikt voor peuters vanaf 3 jaar. PS: heb je al gezien dat de leuke personages van Paw Patrol of Frozen er op staan?


Veel buitenspeelplezier!