icon-closeLandelijk Kidsweek wk36 en 37
icon-closeLandelijk Kidsweek wk36 en 37

Corona-tijd en kinderfeestje vieren? Dat kan en mag weer!

27 mei 2021
Kinderfeestje vieren? Wat kan en mag weer in deze tijd? Lees en ontdek met ons mee!
Kinderfeestjes in en om Zwolle

Corona-tijd en kinderfeestje vieren? Dat kan en mag weer!

Door de versoepeling van de coronamaatregelen gaan steeds meer locaties voor kinderfeestjes in en om Zwolle weer open. Fijn voor alle jarigen van de afgelopen tijd en voor de kinderen die nu (bijna) jarig zijn!

Partijen die kinderfeestjes aanbieden hebben op hun site aangegeven of en welke extra maatregelen er gelden i.v.m. het coronavirus. Check voordat je een kinderfeestje boekt dus altijd even goed welke voorwaarden er van toepassing zijn. Soms mogen er minder kinderen op het feestje komen of kan er maar maximaal één ouder bij het feestje aanwezig zijn. In eerste instantie zijn vooral de buitenfeestjes weer mogelijk.

De Flierefluiter is weer geopend voor kinderfeestjes! En ook bij Bij Yosemite kan je weer vanaf heden een tof outdoor feestje boeken.

Op Kidsproof kun je zien welke feestjes weer open zijn d.m.v. van het speciale vlaggetje met 'dit kinderfeestje is weer open'. Bekijk het overzicht: Corona: Kinderfeestjes in Zwolle die weer kunnen en mogen


Kinderfeestjes vieren en RIVM-richtlijnen m.b.t. corona

Uiteraard gelden de algemene maatregelen om verspreiding van het coronavirus te voorkomen ook als je een kinderfeestje geeft. Zo moeten volwassenen minimaal 1,5 meter afstand houden van de kinderen. Lees op de site van het RIVM en de Rijksoverheid alles over de meest actuele maatregelen.

Jarig zijn in Corona-tijd

Hoe zorg je dat jouw kind zich tóch jarig voelt in deze gekke tijd? Wij verzamelden 30 tips waarmee je het extra feestelijk maakt thuis. Tijd voor een feestje! Naar de website