De Koperen Ezel, speel- en knuffel-plezier!

15 juli 2019

De Koperen Ezel in Epe; een plek waar je in een relaxt sfeertje urenlang kunt spelen en knuffelen met de boerderijdieren. En natuurlijk, zoals de naam al een beetje verklapt, lekker de hort op kunt met een ezel!

De Koperen ezel
Parkeren doe je zo ongeveer voor de deur en zodra je uitstapt wordt het direct duidelijk, er zijn hier ezels! Je ziet ze, je hoort ze en.... je ruikt ze :-)! Maar behalve dat stap je ook direct een relaxt plekje binnen, allerlei dieren verwelkomen je en het personeel is erg aardig! Kijk links, kijk rechts... dat wordt spelen hier! En uitrusten? Dat doe je met je billen in één van de te leuke gekleurde kruiwagens!



Wij tippen de speeltuin van de De Koperen Ezel voor kinderen tot en met ongeveer acht jaar. De speeltuinen hebben attributen die leuk zijn voor dreumessen (kleine glijbanen etc.) maar ook voor kleuters en 6+ zijn er erg leuke toestellen te vinden. Er is ook een skeltercircuit, met allerlei soorten skelters, sjezen maar! Is het wat minder weer, dan is er ook nog een binnenspeeltuintje!



Naast al dit lekkere speelplezier zijn de dieren bij De Koperen Ezel echt superleuk én ze zijn erg aaibaar! Er zijn 40 ezels op het terrein, maar ook cavia's, geiten, hangbuikzwijntjes, schildpadden, kalkoenen, kangaroe's, een drommedaris (of is het een kameel?...) en nog veel meer leuks! Wij waren erg fan van de kalfjes, geheel wederzijds trouwens!



De toegang is sinds kort niet meer gratis, maar je betaalt een symbolisch bedrag van €1,-. Tegen betaling kun je ook wandelen met een ezeltje. Er zijn allerlei arrangementen mogelijk! Voor openingstijden en het adres klik je op deze link van De Koperen Ezel!