De leukste tips voor in en rondom huis samen met je kids!

13 maart 2020
Nu alle toffe kinder- evenementen, theatervoorstelling, festivals worden afgelast en de scholen 3 weken dicht zullen zijn, zijn wij tot mininmaal begin April thuis met het gezin. Met het beginnende lente zonnetje hebben wij een aantal leuke tips en activiteiten voor thuis voor je verzameld! Check ze snel hieronder!
Thuis met de kids! Wat kan je doen?

Ontdek de natuur

Veel kinderen hebben een enorme liefde voor de natuur, en vooral voor alles wat kriebelt, fladdert en friemelt! Wat is er veel tofs te ontdekken in de natuur, gewoon rondom het huis. Hier 5 tips om thuis te ontdekken!
5x ontdek de natuur thuis 

Rondje Bos

Alle energie er even uit rennen in de bossen is altijd een goed idee! Wij hebben de leukste boswandelingen en paden op een rijtje gezet. Donkere bospaden stimuleren de fantasie, er zijn genoeg bomen om in te klimmen!
10x boswandelingen 

Lente knutsels!

Niets is fijner om aan de keukentafel te knutselen met de kids. En met het beginende lente zonnetje hebben wij een paar een favoriete lente knutsels voor jullie. Ontdek ze snel!
Naar de lente knutsels 

Tips voor Buitenspelletjes

Buitenspelen is fijn! en daarom de leukste buitenspelletjes op een rij! Van 'Roof de vlag" tot 'Stand in de mand'! Ontdek ze hieronder!
Leuke buitenspelletjes 

Knutsel tips

Heb jij kids die heerlijk creatief zijn en van knutselen houden? Hier vind je de leukste knutsel tips. Van vrolijke knutsels tot een moestuintje maken. Inspiratie nodig?
Leuke knutsel ideeën 

Koken met kids!

Koken en bakken hierin huis is favoriet! Maar wat ga je samen met ze maken? Een hele pagina vol leuke kook- en bak tips om met je kids te doen!
Alle kook- en baktips 

Tips voor binnen(spelen)

Is het even niet zo'n mooie zonnige lentedag of gewoon fijn om even binnen te spelen? Check dan deze leuke activiteiten om binnen te doen!
Tips voor binnen 


Survivaltips voor gezelligheid in huis

Ik vind mijn kids echt heel erg leuk. Ik ben knettergek op ze, maar eerlijk is eerlijk, ik kan ze ook wel eens achter het behang plakken! Vooral aan het einde van een lange peroiode. Nu de scholen voor 3 weken dicht zijn, hoe houden wij het gezellig? Lees ze tips hier!

Wil je op de hoogte blijven van alle uitjes en ontwikkelingen? Klik dan hier! Naar de website