Fijne back to school tips!

16 augustus 2018

Het einde van de zomervakantie is voor een aantal van ons alweer in zicht en dat betekent dat de kids zich binnenkort weer lekker kunnen uitleven op school. Bij webshopverzameling Flavourites.nl zijn veel leuke én handige producten te vinden die het naar schoolgaan net even fijner maken!

Flavourites.nl
Leer leuk plannen
Plannen klinkt niet als muziek in de oren voor de meeste kinderen, maar als het er nou superleuk uitziet, denken ze daar wel anders over. Skur.eu dacht dat ook en heeft een uitgebreide collectie vol met planners, notitieblokjes, schriftjes en alle andere benodigdheden voor in de rugzak met een vrolijke en speelse touch. Er is zowel een serie voor basisschoolkinderen als middelbare scholieren.



Blije lunch
Goed eten en drinken bij je hebben is net zo belangrijk als je boeken bij je hebben. Zeker als je je eten en drinken opbergt in de kleurrijke en handige lunchaccessoires van Voordehap.nl. Denk aan lunchboxjes met handige vakjes en drinkflessen met toffe prints. Vrolijk worden van de lunch!



Leuk tassie!
Maar waar berg je nou al die leuke spullen in op? In een hippe tas natuurlijk! Hoe gekker en kleurrijker, hoe beter. Kijk bijvoorbeeld eens bij Ponymotel.nl Niet alleen leuk voor de kinderen, maar ook zeker voor jezelf. Wat ook een aanrader is voor de kleintjes is de gepersonaliseerde rugzak van Bulbby.com. Hele toffe tassen met eigen naam die je kinderen ook nog eens makkelijk kunnen vinden tussen alle andere tassen.



Kwaliteitskleertjes
Dan is de vraag natuurlijk wat ze moeten dragen onder die toffe schooltas. Is je dochter een echte fashionchick? Dan kan ze zich laten verleiden bij Todaysfavourites.nl met items die helemaal voldoen aan de trends van nu. Voor kinderen die nog iets te jong zijn om zelf kleertjes uit te zoeken, is er natuurlijk ook genoeg leuks. Suusensuus.nl heeft super stijlvolle kleren van goede kwaliteit. Simpel maar mooi!



Vrije tijd
Na school moeten de kids natuurlijk ook genoeg andere dingen te doen hebben dan huiswerk maken. Even geen idee meer wat te doen met de vrije tijd? Zoiets als kleuren is voor elke dag en elke leeftijd geschikt. Neem eens een kijkje bij Makii.nl voor grote en kleine kleurplaten en nog veel meer leuks. Na school meteen naar huis hiervoor!

Benieuwd naar al onze Back to School en herfsttips? Schrijf je in voor de Kidsproof-nieuwsbrief en ontvang de leukste tips in jouw mailbox!