Low Budget tips!

15 januari 2019
Een gezellig uitje met kids hoeft echt niet veel te kosten. Vandaar dat wij een paar toffe tips met je willen delen zeker na de dure decembermaand.
Low budget uitjes!
Dieren knuffelen & Verzorgen
Kom op de vierde woensdag van de maand op Park de Stadshoeve helpen met het verzorgen van de dieren. Onder begeleiding van de vrijwiligers van de werkgroep dieren kun je deze middag actief helpen met de verzorging, kun je lekker knuffelen met onze dieren en kan je tegen een kleine vergoeding een ritje op de ezel doen!

Spelen met Robots
Iedere woensdagmiddag tussen 14.00 – 16.30 uur spelen met robots in het Medialab. Voor kinderen van 6 tot ongeveer 14 jaar. In Stadkamer centrum.

Kinderboerderijen
Beleef het boeren leven, knuffel met de diertjes, raap eieren. Liefde geven aan dieren is meestal Gratis

Nationale voorleesdagen
Van 23 januari t/m 3 februari zijn er weer de Nationale voorleesdagen. Natuurlijk staat er ook dit jaar weer een prentenboek centraal. Dit jaar is dat "Een huis voor Harry, van Leo Timmers" . Klik op de link zo ga je naar de uitagenda. Deze uitjes zijn bijna allemaal gratis.

Drentse Koe
Tijdens de mid winterperiode hebben Ouders én Grootouders GRATIS toegang bij de Drentse Koe. Geldig van 7 januari tot 16 februari 2019.
Kom lekker spelen in de speelschuur en bij mooi weer natuurlijk ook buiten.

Busbrug festival
Er is dan van 10.00 - 20.00 uur van alles te zien en te doen op de busbrug en het nieuwe busstation. Grijp je kans, want een dikke week later nemen de bussen het nieuwe busstation en de busbrug in gebruik.

Maak samen een gezellige boswandeling, GRATIS >>  Boswandelingen met kids
Fijn thuis aan de slag >> Knutselen

Heel veel plezier!

Heb jij nog meer low budget tips? Laat het ons weten onder het facebook bericht of mail naar zwolle@kidsproof.nl