Merle en Flore op zomerkamp bij Club Adventure!

4 juli 2020
De zomervakantie komt eraan! Ben jij op zoek naar een supergaaf vakantiekamp voor je kids? De dochters van collega Denise, Merle (8) en Flore (6) gingen op zomerkamp bij Club Adventure. Ontdek de zomerkampen van Club Adventure en waarom op kamp gaan zo leuk is! Lees je mee?
Zomerkampen van Club Adventure
In deze vakantiekampen Blog lees je alles over de belevenissen van Merle en Flore. Zij mochten afgelopen zomer voor het eerst op zomerkamp bij Club Adventure.

Voorbereiding

Merle en Flore hadden al een paar keer van vriendjes en vriendinnetje gehoord dat ze op zomerkamp gingen. Dat leek hun ook wel wat. Samen keken wij naar de verschillende kampen die Club Adventure biedt. Allebei zijn ze gek op dieren en houden ze wel van een beetje avontuur! Het 4-daagse Animal Adventure kamp kozen ze!

Tip! Is het de 1e keer dat ze op kamp gaan en twijfel je tussen 4 of 7 dagen? De 4 dagen kan je altijd nog verlengen naar een volle week! (mits er ruimte is) 

Dé zomerkampen van Club Adventure

Club Adventure heeft een tof aanbod van verschillende kampen, ingedeeld in leeftijden. Zowel in Overasselt (bij Nijmegen) als in Oldebroek (bij Zwolle) verblijf je op een prachtige plek midden in de natuur. Er zijn sfeervolle groepsaccommodaties met een activiteitenterrein (met o.a. een klimbos). Ook zijn er bos lodges of blokhutten. Sneakpeak van de locaties.

Merle en Flore Club Adventure


Het is zover!

Na een toffe email van Club Adventure met een packinglist (handig) en hun weekendtas vol, reden wij op zondagochtend naar Overasselt. Het gevoel van kamp begon al op het parkeerterrein. Met duidelijke en vooral grappige aanwijzingen liepen wij richting de incheckbalie en kregen de meiden te horen waar ze mochten gaan slapen. In het stapelbed uitkijkend op het bos en met 2 andere meiden, nestelden zij zich in. De pret begon hier al. Ik heb de begeleiders succes gewenst om onze kids te laten slapen, dat wordt keten! :)

Het avontuur kan beginnen

Een warm welkom op het binnenplein met wat (gezond) lekkers voor alle ouders en kids. De kampbegeleiders stelden zich voor en verdeelden de kids in groepen. Met de groep van Merle en Flore mochten wij meelopen en kennismaken met hun begeleiders. Nadat ze verteld hadden wat hun lievelingsdier was, waren de kids aan de beurt. De ouders namen afscheid. Grote glimlachen bij hun, het avontuur kan beginnen!


zomerkamp bij Club Adventure

App & Tussentijds contact

Merle en Flore belden elke avond even samen met hun begeleiders om te vertellen wat ze die dag beleefd hadden. Een hoop gegiechel en soms even een 'ik mis je mam' en dan weer snel door. De ouders krijgen van te voren een inloglink naar de app van Club Adventure. Daarin komen dagelijkse updates van de kids met een verhaaltje van de dag en foto's van de kids! Ontzettend leuk om zo om de hoogte te blijven van hun avonturen.

Aan alles komt een eind...

Het kamp van Merle en Flore eindigde op woensdagmiddag. Het plezier en de avonturen die zij beleefd hadden, waren heerlijk om aan te horen. 'Volgend jaar weer hè mam'! Tuurlijk meiden, dat mogen jullie!

Waar zij dit jaar voor gaan? Zij gaan op outdoor kids camp!Adventure voor een dag!

Niet een hele week? In de zomervakantie kunnen kinderen van 8 t/m 13 jaar uit de regio Zwolle en Nijmegen meerdere dagen bij hun terecht voor een Adventure Day! Zij zorgen voor een goede vakantieopvang met leuke en uitdagende activiteiten, zodat de kinderen gezellige en onbezorgde vakantiedag(en) beleven en zich niet zullen vervelen, zonder overnachting.

Kijk op de site van Club Adventure voor een totaaloverzicht van alle vakantiekampen voor kinderen van 5 t/m 13 jaar! Zowel op de natuurrijke locaties in Overasselt als in Oldebroek zijn hier echt zoveel toffe kinder- en jeugdvakanties waar je zoon of dochter een superfijne tijd zal beleven! Naar de website