• Kidsproof.nl
  • Bezoek Kidsproof Vakantie
  • Bezoek Kidsproof Plus

De Koppeltuin VechtdalTerug naar het overzicht

De Koppeltuin is een natuureducatieve tuin met een blotevoetenpad in het Overijsselse Vechtdal.

De Koppeltuin in het Vechtdal

De Koppeltuin is een natuureducatieve tuin met een blotevoetenpad in het Overijsselse Vechtdal. In het naastgelegen Natuuractiviteitencentrum De Koppel zijn ook schepnetjes te huur en ontdekkisten voor bijvoorbeeld waterdiertjes. Er is een terras met picknickbanken en afvalbakken. En in vijver ligt een vuurschaal, die beschikbaar is voor groepen (na afspraak). In het natuuractiviteitencentrum is koffie, thee en limonade verkrijgbaar.


Blotevoetenpad

Sinds 2018 is hier een blotevoetenpad met waterspeelplek gerealiseerd. Pomp zelf het water op met een van beide pompen en volg het pad van ongeveer 60 meter lang. Voel water, zand, gras, steen en hout onder je voeten. Klim en klauter tot aan de vijver en neem plaats op de troon. Ook kinderen in een rolstoel kunnen water pompen en een spannende brug oversteken! Leuk voor jong en oud.

Alle info? Klik op de roze website button

De Koppeltuin Vechtdal

Vechtstraat 8
7772 AX Hardenberg
Openingstijden Zie website Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Tips van de maand

Uitgelicht

Zomervakantie in en om Zwolle

Zomervakantie in en om Zwolle

Laat die zon maar lekker schijnen want het is zomervakantie! Lekker zwemmen, creatief aan de slag, een dagje in de stad... bekijk snel de leukste zomeruitjes. Ook voor de minder zonnige dagen..:-).

Check de leukste zomeruitjes hier