Karten in ZwolleTerug naar het overzicht

Scheuren in de IJsselhallen. Speciale heats voor kinderen en families!
Elke zaterdag en zondag tussen 11:00 uur tot 12:00 uur kan je bij hun een kinderheat reserveren.

Hun elektrische karts kunnen op afstand worden ingesteld. Dit betekent dus ook dat de snelheid aangepast kan worden. Bij het kinderkarten worden alle karts gelimiteerd tot een maximale snelheid van 25 km per uur. Zo hebben de racemonstertjes een veilige en superleuke ervaring waar iedereen aan elkaar gewaagd is!

De karts kunnen ook versteld worden. De minimale lengte voor kinderkarten is 1,25 meter en de minimale leeftijd is 7 jaar. Daarnaast hebben we ook helmen van maat XS tot maat XXL. Supergaaf om dit te doen met een kinderfeestje of met de hele familie! 

En hun elektrische karts hebben nog een paar andere voordelen! Hun krachtige karts hebben namelijk geen uitstoot, geen lawaai en je hebt geen last van sterke geuren. Ook zorgen zij ervoor dat hun karts altijd 100% presteren. Op afstand kunnen zij inzien wanneer een kart minder goed werkt en zullen deze vervolgens vervangen of repareren. Achteraf dus geen ruzie over wie de snelste kart had. Bij Kobalt Zwolle racen wij eerlijk en krijgt iedereen gelijke kansen om te winnen!

Reserveer nu jouw next level kart experience! Onze state-of-the-art kartbaan en modernste karts ter wereld staan garant voor een supertoffe ervaring voor jong en oud. Klik op de roze website button.

Kobalt Zwolle

Rieteweg 4
Zwolle
Naar de website Direct mailen
Meer leuke tips

Tips van de maand

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Herfst in en om Zwolle!

Herfst in en om Zwolle!

Yay! De blaadjes vallen van de bomen en de paddenstoelen schieten uit de grond. Het is nu echt tijd voor de herfst! Een heerlijke tijd om eropuit te gaan met de kids!

Herfst tips en uitjes