Kinderfeestjes in de natuurTerug naar het overzicht

Opzoek naar een avontuurlijk kinderfeestje? Kom dan naar de Wieden!
Ben je jarig en zoek je een avontuurlijke plek om je kinderfeestje te vieren? Kom dan naar bezoekerscentrum De Wieden. Natuurmonumenten heeft hier kinderfeestjes voor kinderen van 4 tot 12 jaar.

Alle feestjes zijn lekker buiten. 

Kabouterfeest (4-6 jaar, alle seizoenen)
Als er een jarige in de buurt is, begint de neus van kabouter Wiedewijde te kriebelen en weet hij dat het tijd is voor een feestje! Met een kaboutermuts op ga je buiten opdrachtjes doen. In de kruiwagen die je meeneemt, zit alles wat je nodig hebt.

Boswachter Bootcamp  (6-8 jaar, mei-september)
Avontuurlijke opdrachten rond het bezoekerscentrum en het vlonderpad. Met een stoere tas ga je op stap en doe je allerlei proefjes zodat je kunt testen of je een echte boswachter bent. Zo check je hoe fit je bent, werk je aan je camouflage techniek, sluip je op blote voeten door de natuur en kun je vuur maken!

Waterpretfeest (7-12 jaar, mei-september)
De sloten bij het bezoekerscentrum zitten vol met waterplanten en waterbeestjes. Ga maar eens op je buik liggen en kijk in het water. Met een schepnet kun je proberen die beestjes te vangen. Voor al je vriendjes en vriendinnetjes is er een schepnet. In de kist die je mee krijgt zitten allerlei spulletjes die je daarbij kunt gebruiken: loeppotjes, zoekkaarten, witte bakken en een handleiding voor de begeleiders.

Boswachterfeest (8-10 jaar, alle seizoenen)
Tijdens dit feestje ontdek je wat een boswachter doet. Zoek bijvoorbeeld naar dierensporen of leer met een verrekijker dieren te spotten. Er zijn negen opdrachten. Bij elke opdracht zit een codevraag. Ontdek jij welke verborgen boodschap de codeletters vormen?

Klik op de roze website button voor meer info!

Bezoekerscentrum De Wieden

Beulakerpad 1
8326 AH Sint Jansklooster
Openingstijden Zie website! Prijs Zie website Naar de website Telefoonnummer
Meer leuke tips

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Tips voor Sinterklaastijd

Tips voor Sinterklaastijd

Vol verwachting klopt ons hart. Sinterklaas is weer in Zwolle, de start van heerlijke weken vol gezelligheid!

De leukste Sinterklaastips, gluurpietjes speurtocht etc. vind je hier!

Ontdek ze hier!