icon-closeLandelijk Meer muziek in de klas
icon-closeLandelijk Meer muziek in de klas

Scholen in de Kunst FeestjeTerug naar het overzicht

Waan je een hiphopdanser, toneelspeler, kunstenaar of musicus: kinderfeestje bij Scholen in de Kunst!

Waan je een stoere hiphopdanser, speel de toneelsterren van de hemel, werk als een echte kunstenaar aan je kunstwerk of speel samen een muziekconcert voor je ouders: je verjaardag wordt pas echt een kinderfeestje bij Scholen in de Kunst! 

Scholen in de kunst biedt creatieve feestjes zoals schilderen, dansen, muziek maken en bouwwerken timmeren. De kunstvakdocenten proberen zoveel mogelijk aan de wensen van de jarige te voldoen.
Zo kunnen ze het thema aanpassen aan de leeftijd en voorkeuren van jouw kind en een eindpresentatie aan alle ouders geven. Door dit van tevoren met de vakdocent door te spreken krijg je een goed idee wat er tijdens het feestje gebeurt.

De duur van het feestje is 2 uur, tussendoor krijgen de kinderen drinken en een kleine traktatie. Het is mogelijk om vooraf zelf meegebrachte taart te nuttigen in onze ontvangstruimte. Geef dit bij de reservering wel duidelijk aan. Heb je ideeën over een bijzondere invulling van een feestje? Wil je langer de tijd hebben, een feestje op een bijzondere locatie houden of het feestje echt groots aanpakken? Neem ook dan contact met ze op, ze denken graag met je mee

Op de website van Scholen in de Kunst vind je een formulier om je aanvraag voor een kinderfeestje te doen.

Scholen in de Kunst heeft ook een ruim aanbod aan creatieve cursussen voor kinderen. Denk aan knutselen, schilderen, toneelspelen, muziekmaken en dans. Bekijk het aanbod op de hun website, klik daarvoor op de roze websitebutton.

Tip: Meer kinderfeestjes vind je op Kidsproof.nl

Scholen in de Kunst

Eemplein 75
3812 EA Amersfoort
Openingstijden Scholen in de Kunst bezit meerdere locatie in de stad Amersfoort en in Leusden. Kijk op de site welke locatie jouw voorkeur heeft.
Een medewerker van Scholen in de Kunst bespreekt met jou of de locatie beschikbaar is op jouw voorkeursdatum.
Prijs € 175,00 incl materiaal en drinken, max 15 kinderen. Bij beeldende feestjes € 10 extra materiaalkosten vanaf de 10e deelnemer. Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Blogs & filmpjesAlle blogs