Children of the WaterTerug naar het overzicht

zaterdag 16 maart
Zwemles in Soest zonder wachtlijst, al vanaf 2 jaar! En Self Rescue Cursus vanaf kruipleeftijd.
Met de Self Rescue Cursus van Children of the Water leren babies en jonge kinderen vanaf kruipleeftijd t/m 6 jaar zelfstandig in het water te zijn. En zichtzelf te redden, mochten ze onverhoopt in het water vallen. Dit binnen 10 dagen en zonder drijfmiddelen.

Hierna leren de kindjes ook echt zwemmen! Alle cursussen zijn 10 aaneengesloten dagen, en 1 op 1 met een instructeur. Investeer nu in het zwemmen! Zo kan ook jouw kindje, zonder wachtlijsten, vol zelfvertrouwen en plezier, samen met jou, in en bij het water zijn.

Zwemles in Soest zonder wachtlijst 2+
Children of the Water biedt ook Fast Track zwemcursussen aan, zonder wachtlijst, waarmee je kind het A en B zwemdiploma kan halen. Dit zijn 1 op 1 lessen, zonder drijfmiddelen. Kindjes leren eerst de veiligheidsvaardigheden in het water en vervolgens de verschillende zwemslagen. Het niveau dat in 10 dagen bereikt wordt, is leeftijdsafhankelijk. Start; al vanaf 2 jaar!

De zwemcursus wordt gegeven in het bijzondere therapeutische zwembad van De Blauwe Vogel aan de Bosstraat 77 te Soest, zodat er alle tijd en aandacht is voor ouder en kind.Aanmelden kan per mail of telefonisch, zie het informatieblok op deze pagina voor deze gegevens.

Voor meer informatie klik je op de roze button.

Tip: in onze uitagenda vind je toffe uitjes en tips om eropuit te gaan. 

Children of the Water

Bosstraat
Soest
Openingstijden Neem contact op voor data en tijden. Prijs Check de website voor het actuele tarief van de cursus. Dit kan via de roze website button op deze pagina. Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Tips van de maand

Blogs & filmpjesAlle blogs