Expositie BarbieTerug naar het overzicht

zondag 30 augustus
Ontdek alles over Barbie tijdens de Expositie Barbie bij het Oude Ambachten en Speelgoedmuseum!
Kom dé populairste pop ter wereld door de jaren heen bekijken tijdens de expositie Barbie en Ken, al 60 jaar een setje bij het Oude Ambachten en Speelgoedmuseum! De exclusieve tentoonstelling is van 1 juli t/m 30 december te zien in het museum.

In 1959 werd Barbie geïntroduceerd en twee jaar later kwam ook Ken op de markt. Sindsdien zijn ze een onafscheidelijk setje.

Tijdens de expositie organiseert het museum voor kinderen heel veel leuke activiteiten rondom het Barbie thema. Zo is er een grote speeltafel aanwezig waar naar hartenlust met Barbies gespeeld kan worden. Naast heel veel Barbies liggen er ook kleren en accessoires op tafel zodat je Barbie naar eigen keuze kunt aankleden.

Barbie-selfie en kleurwedstrijd
Verder is er een mega grote Barbie verpakking waar jij in kan plaatsnemen. Pak één van de kledingstukken en laat je fotograferen zodat het net lijkt alsof je in een Barbie verpakking bent beland. Hoe leuk is dat? Of doe mee met een Barbie & Ken kleurwedstrijd en maak kans op leuke prijzen.

Heb je zelf vroeger met Barbies gespeeld, of jouw kinderen nu? Dan is het superleuk om te ontdekken hoe Barbie en Ken er vroeger uitzagen? En hoe ze gedurende tientallen jaren altijd is meegegaan met de tijd? Kom dan naar deze expositie!

Meer weten? Klik dan op de roze websitebutton.

In de Uitagenda vind je meer leuke uitjes voor kinderen op een specifieke datum, neem een kijkje!

Oude Ambachten en Speelgoedmuseum

Rijksweg 87
3784 LV Terschuur
Openingstijden Zie roze websitebutton. Prijs Zie roze websitebutton. Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Tips van de maand

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Startweken

Startweken

Schilderen, toneelspelen, dansen of een instrument bespelen. Kinderen kunnen zich weer opgeven voor proeflessen, presentaties & workshops tijdens de Startweken (7-19 sep.) van Scholen in de Kunst in Amersfoort en Leusden.

Naar het aanbod!