We kunnen er weer op uit: 15 tips

27 januari 2022
Yes, we mogen weer! We hebben de laatste tijd heel wat gewandeld, spelletjes gespeeld en chocomel-to-go gehaald! Maar wat zijn we blij dat we weer andere leuke dingen kunnen gaan doen! In deze nieuwsbrief; leuke uitjes, toffe clubjes, kinderfeestjes en kampen!

Probeer een instrument

Zou jij graag muziek maken en is het lastig kiezen tussen harp, zang, gitaar of misschien drum? Kom op 30 januari naar de Instrumenten Uitprobeerdag of volg een les tijdens de Open Lesweek van Muziekschool Amsterdam.

Leuke Teeckenwedstrijd!

Storm op zee, een dobberend bootje of een echte zeeslag; stuur jouw tekening of schilderij op en maak kans op €250 aan knutselspullen. Wat een toffe wedstrijd van Het Scheepvaartmuseum! Potlood of stiften klaar en tekenen maar.

World of Dinos

Wil jij naar de grootste Dino Expo van Europa mét 20% korting? Reserveer dan snel je kaartjes via Kidsproof voor World of Dinos! Nog te zien in De Kromhouthal tot en met 27 februari. Supertof voor de héle familie!

De Kleine Zeemeermin

Annebel droomt over de magische onderwaterwereld, over prinsen, wonderlijke wezens en muzikale avonturen. In ITA zie je deze prachtige versie van het sprookje op 12 of 13 februari. Heerlijk voor het hele gezin!

Kinderfeestjes

Topfeest bij JUMP freerun

Tijdens de freerun feestjes leer je wat freerunnen écht is. Van salto’s tot sprongen maken, alle trucs worden geoefend! De feestjes worden gegeven door professionals, zij laten ook de meest spectaculaire trucs zien. Cool!

Sportfeestjes van Sport4kidz

Ga tijdens je kinderfeestje lekker sporten met een van de sportfeestjes van Sport4kidz! Je kunt kiezen tussen apenkooien, balsporten, archery tag, bubbelballen, boogschieten, GPS speurtocht en nog veel meer!

Maak een Graffitikunstwerk

Ook zo'n cool graffitikusntwerk aan de muur? Boek dan een verjaardagsfeest bij Graffitifun. Onder leiding van een professional maakt iedereen zijn eigen kunstwerk. Het feestje kan zowel thuis als op locatie!

Stoere feestjes bij UP Events

Een beetje stoer en actief feestje vier je bij UP Events! Ontsnap uit de Wilde Westen escape room, ga bubbel voetballen, lasergamen, boogschieten, archery tag of speel in de arcade hal. Een combi van meer activiteiten is mogelijk!

Kinderfeestje in Youseum

Bezoek met je kinderfeestje Youseum: de supertoffe social media experience! In verschillende opvallende installaties kun je té gekke foto's en TikTok's maken. Van spelen met € 25.000 tot een giga zwembad met blauwe ballen... Te gek!

Creatief feestje

Een Feestbeker schilderen of Mazzelbingo spelen, muziek maken en een challe leren vlechten en bakken. Dat kan allemaal bij een kinderpartijtje in het Joods Museum Junior. Nu met ook de VR-experience helemaal op zolder!

Voorjaarskampen en clubjes

Ben je dol op ponies?

Heb jij een paardengek in huis? Schrijf hem of haar in voor een ponykamp van de Hollandsche Manege! In de voorjaarsvakantie zijn er 2 van 2 dagen; het perfecte moment om het eens uit te proberen. Al vanaf 5 jaar.

Musical4Daagse 6+

Zing, dans en acteer in de voorjaars-vakantie op het podium van Schouwburg Amstelveen. Tijdens de Musical4Daagse maak je, onder leiding van professionals, een musical in 4 dagen en sluit je af met een voorstelling voor echt publiek!

Studio Balance

Gaat jouw kind graag dansend door de dag? Probeer dan eens een proefles bij Studio Balance. De lessen bieden verschillende dansstijlen zoals hiphop, streetdance, ballet, moderne dans en TikTok dansjes op hun favoriete muziek!

FanWork Musicallessen

FanWork Musical vindt het belangrijk dat kinderen zichzelf en andere accepteren en waarderen. In de muscial lessen wordt door middel van zingen, dansen en acteren gewerkt aan de zelfverzekerdheid van kinderen. Is dit iets voor jouw kind, vraag een proefles aan!

NIEUWE locatie kunstkamp

Creabea in huis? Denk eens aan een ART CAMP van ARTZUID. Eerst ga je inspiratie opdoen: Je wandelt, bezoekt een kunstcollectie en doet spelletjes. En dan zelf aan de slag! Met verschillende materialen, vormen, kleuren, echt tof.

Start theaterlessen

Ja! Woensdag 2 februari starten ook de theaterlessen weer in het Plein Theater. Kinderen gaan onder leiding van een échte theatermaker een voorstelling maken en natuurlijk zelf spelen. Je kunt mee doen in 6 t/m 8 of 9 t/m12 jaar. Doe mee met de proefles op 2 februari!