icon-closeLandelijk Kidsweek wk36 en 37
icon-closeLandelijk Kidsweek wk36 en 37

9 x Lokale Sinterklaas cadeaus voor kinderen

13 november 2020
December is dé feestmaand! Bij Kidsproof zijn we groot fan van lokaal. Wij vinden het dan ook het allerleukst om de Sinterklaas en Kerst cadeautjes te kopen in Amsterdam. Hier onze favorieten!
Cadeautjes dichtbij huis!
Wij houden van lokaal! De lokale ondernemers hebben het al zo zwaar in deze corona tijden. Daarom is het het allerleukste om cadeautjes bij een winkel in de buurt of in ieder geval in Amsterdam te kopen. Bij veel daarvan kun je ook online bestellen als je dat liever doet.

Echt Amsterdamse Sint cadeaus: 

1. Thuis op stap door de stad. Op dit speciale Amsterdam speelkleed vindt je kind met de auto, fiets of boot de weg naar Artis, de Arena of de Dam. 

2. Zoveel leuke natuurplekken in Amsterdam! Welke hebben jullie nog niet ontdekt? Op deze Urban Nature kaart van Amsterdam zie je vast nog een wandeling die je niet hebt gedaan.

3. Als straks het Concertgebouw weer open is, is dit zo'n super tof cadeau! Met een lidmaatschap op Entrée Junior 
krijgt je kind namelijk korting op alle kinderconcerten, uitnodigingen voor unieke events en toegang tot 4 speciale, muzikale apps.Knutsel- en Speel- Sint cadeaus: 


4. Bij Atelier Zoet & Zagen kun je altijd mee doen met supertoffe workshops. Maar wist je dat ze ook een hele serie DIY-pakketten hebben? En nog veel meer toffe cadeautjes voor kids. Check hier hun website en ga aan de slag!

5. Ken jij het Muizenhuis? De bedenkster van dit huis, haar bewoners en van alle boekjes woont in Amsterdam! En omdat het huis te groot werd voor haar huiskamer heeft ze het een plekje gegeven in de hoofdvestiging van de bibliotheek. En nu kun je het Muizenhuis ook in huis halen! In haar Muizenhuiswerkplaats of via haar website bestel je allerlei bouwplaten, knutselpakketten, knuffels en de boekjes natuurlijk.

6. Houdt je kind van natuur, dieren en buiten spelen? Dan slaag je zeker bij de Boswinkel! Deze winkel bij de ingang van het Amsterdamse Bos heeft allerlei spelletjes voor kinderen voor binnen en buiten, leuke boekjes en mooie t-shirts, mokken en meer met bosdieren er op! Wij zijn groot fan. (ps geloof dat ze tot 19 november dicht zijn...)

7. Ken je die fantastische mega-LEGO store op de Kalverstraat? Een bezoekje aan deze Flagstore is al een belevenis op zich! Ontdek de vissen in het water, de schutter in het schilderij van Rembandt of kruip in de bakfiets. Je maakt er je eigen LEGO-poppetje en kan kiezen uit werkelijk alle LEGO blokjes die er zijn!


8. Aaaaah, zo lief! Dit is de échte Carré-beer. En door deze te kopen steun je het Koninklijke Theater Carré in deze moeilijke coronatijden.


Sinterklaascadeaus: leesvoer


9. We zijn groot fan van deze 2 top winkels vol met kinderboeken én medewerkers met goede tips. Woon je in het Centrum of West dan is de Kinderboekwinkel het meest dichtbij. Woon je in Zuid of Oost, Casperle.


Handig voor alle hulpsinterklazen! Ben je op zoek naar een leuk sinterklaascadeautje voor je kinderen? Deze ideeën voor sinterklaascadeaus zijn ideaal als schoencadeautje of voor pakjesavond. Leuke cadeautjes voor peuters, kleuters en oudere kinderen zijn bijvoorbeeld kinderboeken, scheurkalenders, klei, LEGO, Playmobil en meer! Vind hierboven inspiratie om jouw zoon of dochter mee te verrassen op Sinterklaasavond.

Veel plezier met pakjesavond!

Liesbeth & Dies