Theatervoorstellingen, festivals, kampen en andere tips voor de herfst

23 september 2021
Het theaterseizoen is van start en onze nieuwsbrief en Uitagenda staan bol van de leuke kindervoorstellingen, dus ga lekker op stap! En de herfstvakantie komt er aan, dus tijd om een kamp te boeken!
Lekker op stap

Uitjes
Kinderboekenweek 2021


Van 6 tot en met 17 oktober is het Kinderboekenweek. Met dit jaar als thema Worden wat je wilt. Koop een boek of doe mee met een van de toffe activiteiten in de OBA. Wist je dat een jeugdlidschap (tot 19 jaar) gratis is!
Meer over de activiteiten 

Kids Goodies Market


Op 16 okt. en 20 nov. is de Kids Goodies Market er weer! Een markt in De Hallen vol handgemaakte, duurzame en trendy kinderproducten. Maak jij mooie kinderspullen of heb je een product dat je graag wil verkopen? Meld je nu aan!


Het Krakeling Festival 202110-daags theaterfestival


Van 8 t/m 17 oktober barst het theaterseizoen los bij het Krakeling Festival! 10 Dagen lang mooie, lieve, lollige en bijzondere jeugdvoorstellingen op meerdere locaties in de stad. Kijk hier voor het totale overzicht!

De Gouden Koets 8+


Koningin Wilhelmina kreeg bij haar kroning van de stad Amsterdam de Gouden Koets. Maar weet ze wel waar de afbeeldingen er op voor staan? Birgit Schuurman schittert als prinses in deze indrukwekkende voorstelling.
Echt een must-see! 

Jonas in de walvis 8+


Op het Stenen Hoofd aan het IJ ligt een walvis... En van 8 t/m 24 oktober kun je daar ín het bijzondere verhaal van Jonas in de walvis meebeleven. Is het echt gebeurd? Een mythe? In ieder geval een te gekke muziektheatervoorstelling!

Tori 6+


Zijn het live DJ-beats? Is het animatie? HipHop? Theater? Tori is het allemaal! Bloedstollend avontuur over moedige mensenkinderen, reuzenschildpad Jean-Michel en een akelige Vos. Spannend verhaal naar het boek van Brian Elstak.
Coole voorstelling! 


HerfstvakantiekampenActie voor kids van 8+


Wil jij 1, 2, 3, 4 of 5 te gekke dagen beleven in de herfstvakantie? Meld je aan voor het herfstkamp van UP Events. Met activiteiten als bubbel voetbal, escape room, boogschieten, lasergamen, VR en nog veel meer! Het wordt één groot feest!

Een avontuurlijk kamp 6+


Toe aan wat avontuur? Meld je dan snel aan bij het Herfstvakantie Adventure Sportkamp van Sport4kidz. Vlotbouwen, koken in de natuur, hindernis parcours, GPS speurtochten, boogschieten en nog veel meer avontuurlijke activiteiten.
Ga op avontuur deze vakantie 

Creatief camp bij ART ZUID


Hebben jullie ook de ART ZUID kunstroute gelopen deze zomer? Dan gaat je crea-bloed toch stromen? Zo gaaf! Deze herfstvakantie mogen kinderen weer naar hartelust knutselen en kliederen in hun ARTCAMP. Geheid tof!

Durf jij naar De Rimboe?


Koken, timmeren en bosspelen... het komt allemaal voorbij in de Rimboe! Te gek kamp van Hotmamahot waarin je zoveel verschillende dingen doet! Van ma t/m donderdag ga je aan de slag. Zo leuk dat je eigenlijk niet meer weg wil....

Schaatskamp in de herfst


Heb je afgelopen winter ook zo genoten van het natuurijs? Maar was er geen plekje meer bij de lessen? Of doe je liever een spoedcursus? Schrijf je dan in voor het herfstkamp bij de Jaap Eden IJsbaan! (PS Laatste plekken)

3 in 1 Kamp (4 - 7 jaar)


Het leukste van My Little van Gogh,Mini Professors & Toddler Sense wordt gecombineerd in een week waarin kids worden aangemoedigd om te verkennen, ontdekken, creatief te denken en origineel te zijn. Zowel NL als Engels sprekend.

4-in-1 sporten kamp


Frisbee, cricket, rugby, tennis... super-leuke sporten toch?! De Amsterdam Cricket Academy heeft ze gewoon allemaal in 1 herfstvakantie kamp gestopt! Tweetalig, dus een engelstalig vriendje of vriendinnetje kan ook gewoon mee.
1, 2 of 3 dagen te boeken.

Musical4daagse


Kom zingen, dansen en acteren tijdens De Musical4daagse in de herfstvakantie. In 4 dagen maak je een echte voorstelling die je afsluit met een optreden voor publiek. En dat op het podium van Schouwburg Amstelveen!


Rollerdisco & Fashion Fun Fair


Shop dit weekend de nieuwste collecties in het Stadshart Amstelveen! Met veel extra leuks: Gratis ritjes in de minizweef, fashion workshops, eendjes vangen, kermiswagens en als klap op de vuurpijl: Een echte pop-up rolschaatsdisco!

Kunst & Kids festival


Hoera Juf Roos is erbij! En de films Boss Baby 2, Paw Patrol, gratis workshops (die DJ is vet!) poppenkast en op het plein insectenskelters. Wat een mega leuk programma aanstaande zondag! Op naar Schouwburg Amstelveen.
Alle info staat hier