Interactieve Gym voor KidsTerug naar het overzicht

Kom spelen bij Friends call me Jim. In deze innovatieve gym ontdek je het plezier van bewegen!
Surf op grote golven, ga op jungle-safari en zweef door de ruimte. In deze gloednieuwe interactieve gym in Amsterdam kan het allemaal. Ondersteund door innovatieve technologie ontdek je op verhalende wijze het plezier van bewegen.

De kindergym van nu en de toekomst
Friends call me Jim is een gloednieuwe gym en binnenspeeltuin voor kinderen van 2 tot 7. Centraal gelegen in Amsterdam Zuid, om de hoek bij het Museumplein. Ze bieden een leuk en innovatief programma voor kinderen die te jong zijn om lid te worden van een sportvereniging, die voordeel kunnen halen uit lessen om hun motoriek te verbeteren, of die simpelweg een leuke plek willen om te spelen.

10 lessen per seizoen, instromen kan altijd
Bij Friends call me Jim volg je per seizoen een reeks van 10 beweeglessen. Hierbij oefenen de kinderen verschillende bewegingen die belangrijk zijn voor de motorische ontwikkeling. Onder begeleiding van ervaren coaches en in een fantasierijke omgeving.

Er worden verschillende lessen aangeboden. Zo zijn er interactieve Stories voor kinderen van 4-7 jaar en Playground lessen speciaal voor kinderen van 2-3 jaar waar ouders samen met hun kinderen bewegen. Alle lessen worden gegeven in zowel het Nederlands als het Engels.

Benieuwd? Kom naar een try-out! Klik op de roze button om door te gaan naar de website.

Tip: ontvang jij onze gratis nieuwsbrief al?

Friends call me Jim

Bartholomeus Ruloffsstraat 9hs
1071WJ Amsterdam
Openingstijden Zie website Prijs Vanaf €19 Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Halloween in Amsterdam

Halloween in Amsterdam

Lekker griezelen met je kinderen? We hebben de Halloween activiteiten in Amsterdam in de Uitagenda gezet. Bekijk snel waar het griezelig leuk is!

Naar de Halloween activiteiten