TheaterflixTerug naar het overzicht

Brengt theater thuis. Hier kun je veel voorstellingen die in het theater zijn geweest online bekijken
Theaterflix is een gloednieuw on demand online platform waar iedereen kan genieten van de voorstellingen die al eerder op het toneel te zien waren. Ideaal nu we met z'n allen aan huis gekluisterd zijn.

Een onafhankelijk initiatief dat momenteel wordt onderhouden uit de inkomsten van haar abonnees. Door je te registreren als abonnee, krijg je toegang tot het volledige aanbod van voorstellingen. Maar je kunt ook een aantal voorstellingen gratis bekijken zonder lid te worden. Door alle mooie opnames te verzamelen creëren ze een digitaal visitekaartje voor al het moois wat er wordt gespeeld in de Nederlandse theaters voor zowel jong als oud.

Op Theaterflix vind je registraties/opnames van voorstellingen die al gespeeld zijn. Dus ook die ene theatervoorstelling die je zoooo graag wilde zien, maar nét niet kon toen..

Natuurlijk is het anders dan live in het theater erbij zijn, dat is altijd beter, maar zo kunnen we in deze tijd van thuiszitten toch genieten van al dat moois dat de theatermakers (productiehuizen en toneelgezelschappen) op het toneel hebben gezet!

Voor een overzicht van alle online theatervoorstellingen, klik je op de roze button

Theaterflix.nl


Openingstijden 24/7 Prijs zie website Naar de website Direct mailen
Meer leuke tips

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Hiep Hiep Hoeraaaaa....

Hiep Hiep Hoeraaaaa....

Ben je in de zomervakantie jarig geweest of binnenkort jarig of je verjaardagsfeestje nog niet gevierd? Dan ga je vast je Kinderpartijtje binnenkort vieren! Bekijk snel onze bijna 250 kinderfeestjes....zit er vast een voor je tussen!

Naar de feestjes