MarionettenpartijtjeTerug naar het overzicht

Met je feestje naar Het Nederlands Marionettentheater!
Op zaterdag- of zondagmiddag kan je bij een van de tien spannende voorstellingen je verjaardagspartijtje vieren in het oudste marionettentheater van Nederland. Omdat het theater al bijna een eeuw bestaat en wel voor miljoen mensen gespeeld heeft, weten ze precies wat kinderen leuk vinden. 

Heel veel mooie poppen spelen het verhaal in prachtige decors en nemen je mee naar andere werelden.

Je mag met je vriendjes en vriendinnetjes voorin de zaal zitten en na afloop een cadeautje uitkiezen. Er zijn gratis koekjes, limonade en een mooie poster voor ieder kind.

Als je wil mag je ook nog een uur langer blijven om je feestje verder te vieren met taart, cadeautjes uitpakken en spelletjes doen.

Als je met heel veel kinderen komt is het ook mogelijk om een privé-voorstelling op een woensdag- of vrijdagmiddag te krijgen.

Kijk op de agenda op de website van het Nederlands Marionettentheater welk voorstelling op jouw verjaardag speelt. Klik hiervoor door op de roze button.

Nederlandse marionettentheater

Derde Oosterparkstraat 144/3
1092 EP Amsterdam
Openingstijden Zaterdag- en zondagmiddag om 14.00 uur. Prijs Toegang € 8,00 per kind (privé-voorstelling € 250,00) Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Lente....

Lente....

Yihaa Lente! Lekker langer licht, knoppen aan de bomen, het wordt ietsje warmer en heb je al lammetjes gespot! Door de lockdown zijn de meeste activiteiten geannuleerd. Maar wat kan er nog wel?
Bekijk hier alle lente-tips

Naar de Uitagenda