Tropische verjaardagTerug naar het overzicht

Ontdek de wereld tijdens een van de feestjes in Het Tropenmuseum! (5 - 12 jaar)
Binnenkort jarig? Nodig al je vriendjes en vriendinnetjes uit voor een kinderfeestje in Het Tropenmuseum! Hoe leuk is dat?

Waar is het cadeau? | 5 & 6 jaar
Oh nee... de gasten van het wereldfeest zijn hun cadeaus kwijt! Help tijdens dit kinderfeestje mee om de verloren cadeaus terug te vinden. Speur naar kleuren en vormen, luister naar een feestverhaal en leer over verschillende feesten. Het programma eindigt met een vrolijk feest voor de jarige en een berg cadeaus!

Sabi Suriname | 7-12 jaar
Stap met je verjaardagsgasten in een boot en vaar door het binnenland van Sabi Suriname. Leer en zing een Surinaams verjaardagslied en bereid Surinaamse koekjes in de keuken. De jarige krijgt een Surinaams cadeautje met iets om te delen en iets om te houden.

Verjaardagsfeest! Wereldwijd! | 6-8 jaar
Tijdens dit interactieve programma kom je erachter hoe andere kinderen wereldwijd hun verjaardag vieren en leer je meer over andere feesten. Na een bijzondere tocht door het museum en Feest! Wereldwijd sluit je af met een feestelijk creatieve activiteit: het maken van een Mexicaanse piñata!

Voor meer info, klik je op de roze button.

Like Kidsproof Amsterdam op Facebook voor nog meer tips!

Het Tropenmuseum

Linnaeusstraat 2
1092 CK Amsterdam
Prijs Vanaf €100 voor max. 10 kinderen Naar de website ReserverenDirect mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Uitgelicht

Vakantiekampen!!

Vakantiekampen!!

We hebben de tofste vakantiekampen voor de zomervakantie voor je verzameld. En dat zijn er een boel! Kampen voor een dag, kampen voor een week en kampen met overnachting! Zeker weten dat er ook eentje voor jou bijzit!

Naar de vakantiekampen