• Kidsproof.nl
  • Bezoek Kidsproof Vakantie
  • Bezoek Kidsproof Plus

Fun ForestTerug naar het overzicht

woensdag 3 juli 2024
Klimmen bij Fun Forest in het Amsterdamse Bos. Durf jij het aan?
Welkom bij klimbos Fun Forest Amsterdam! Wat je in een gewoon bos niet mag of kan, mag je hier wel. Je gaat de bomen in! Je krijgt twee tot drie uur lang de tijd om alle parcoursen te verkennen en van boom naar boom te klimmen. Het enige wat je mee hoeft te nemen is een beetje durf. 

In het klimpark beweeg je je via touwen, ladders, bruggen en tokkelbanen door de bomen. Het klimbos heeft 10 verschillende parcoursen, van 2,5 tot 15 meter hoogte. 

Kleine kinderen (vanaf 1.10m) krijgen 2 uur de tijd om te klimmen en klauteren. Zij klimmen zelfstandig met een Klimbos Mini ticket in de easy parcoursen. Deze twee parcoursen zijn ook heel geschikt voor iedereen met hoogtevrees. Ouders kunnen gemakkelijk meelopen onder de parcoursen of gezellig meeklimmen!

Kinderen vanaf 1.30m mogen drie uur klimmen in 8 verschillende parcoursen. Voor een enkel parcours moeten kinderen tot 1.50m begeleid worden door een mee klimmende volwassene (18+), maar de rest van de parcoursen mogen ze helemaal zelf ontdekken.

Iedereen vanaf 1.50m mag drie uur lang in alle parcoursen klimmen en klauteren. Je bepaalt zelf de moeilijkheidsgraad. De instructeurs houden toezicht vanaf de grond en schieten te hulp wanneer dat nodig is!

TIP: Met een seizoenkaart kan je een heel seizoen lang (dus tot eind 2024) onbeperkt komen klimmen in alle Fun Forest klimbossen!

Klik voor meer informatie over klimbos Fun Forest Amsterdam op de roze button.

Na het klimmen kun je heerlijk lunchen bij BOSS Kitchen. Tip: Fun Forest organiseert ook kinderfeestjes!

Fun Forest

Bosbaanweg 3
1182 DA Amsterdam
Openingstijden Zie website Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Tips van de maand

Blogs & inspiratieAlle blogs

Uitgelicht

Vakantiekampen!!

Vakantiekampen!!

We hebben de tofste vakantiekampen voor de zomervakantie voor je verzameld. En dat zijn er een boel! Kampen voor een dag, kampen voor een week en kampen met overnachting! Zeker weten dat er ook eentje voor jou bijzit!

Naar de vakantiekampen