Lyceo CodeLab zomervakantieTerug naar het overzicht

Games maken, websites bouwen, Microsoft Office of cybersecurity. Leer het bij Lyceo CodeLab Amsterdam.
Computers en slimme apps spelen een belangrijke rol in ons leven. We communiceren via e-mail en Whatsapp, spelen spelletjes en houden zelfs huiswerk digitaal bij.

Wil jij weten hoe dit soort applicaties werken en geprogrammeerd zijn? Schrijf je dan in voor CodeLab in Amsterdam deze zomervakantie!

Kies uit games maken, websites bouwen, Microsoft Office of cybersecurity.


Games maken: Kan jij geen genoeg krijgen van jouw favoriete game? En vraag jij je weleens af hoe zo’n game gebouwd wordt? Je leert het tijdens CodeLab games maken.
Websites bouwen: ga je aan de slag met het maken van een website. Je leert de basisprincipes van drie belangrijke talen; HTML, CSS en Javascript (jQuery).
Microsoft Office: CodeLab Microsoft Office is bedoeld om jou wegwijs te maken in de drie Microsoft programma’s: Word, Excel en PowerPoint. 
Cybersecurity: Wat gebeurt er precies als je een foto op Instagram zet? Hoe gaan hackers te werk? Wat kan je allemaal doen om jezelf te beschermen op het internet? Tijdens CodeLab cybersecurity krijg je het antwoord op deze vragen en nog veel meer. 

De CodeLabs worden in Amsterdam aangeboden op diverse data in juli en augustus 2022.
Kies uit level 1 voor kinderen uit groep 7/8. Ook zijn er CodeLabs level 1  voor havo/vwo en vmbo.

Check de website via de roze button op deze pagina voor alle informatie.

Waarom het Lyceo CodeLab?
De CodeLabs staan helemaal in het teken van leren programmeren en het ontwikkelen van computer skills. We werken aan vaardigheden die waardevol zijn voor iedere leerling, mét of zonder programmeerambitie.Bekijk hier alle mogelijkheden.

Durf jij het aan?
Kom deze zomer achter je eigen pc vandaan en leer van ervaren begeleiders. Maak nieuwe vrienden en ontdek hoe creatief, uitdagend en vooral leuk programmeren is! Klik snel door voor meer informatie en om je aan te melden.

Lyceo Locatie Amsterdam

Van Baerlestraat 13
1071 AL Amsterdam
Openingstijden Zie website, klik hiervoor op de roze websitebutton op deze pagina Prijs zie website, klik hiervoor op de roze websitebutton op deze pagina Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

YIHAAA ZOMERVAKANTIE!

YIHAAA ZOMERVAKANTIE!

Of het nu mooi weer is of wat minder, er is méér dan genoeg te beleven in en om Amsterdam. We hebben een bomvolle uitagenda met activiteiten en gezinsuitjes. Kijk snel wat er te doen is in Amsterdam, vervelen is geen optie!

Check de leukste tip!