icon-closeLandelijk Natuurmonumenten Oerrr 2
icon-closeLandelijk Natuurmonumenten Oerrr 2

Stichting NatuurOntdekkersTerug naar het overzicht

Leuke en leerzame vakantiekampen van Stichting NatuurOntdekkers!
Ga jij mee op een leuk en leerzaam zomerkamp van Stichting NatuurOntdekkers? Je kunt een weekend of midweek lang op een prachtige plek de natuur in om van alles te ontdekken. De natuur wordt bestudeerd op allerlei fascinerende en originele manieren. Lok nachtvlinders, doe onderzoek naar muizen door ze levend te vangen of zoek 's nachts in het wild! 

Dit zijn de verschillende kampen voor kinderen van 8 t/m 12 jaar:

Lentekamp Veluwe (april)
Het is weer Lente, tijd voor biggetjes, vlinders en mooie bloemen. En tijd om al dat moois te gaan ontdekken met Natuurontdekkers! Je gaat natuurlijk weer een week superleuke dingen doen, zoals insecten vangen, spannende avondspellen en survivallen. Op een mooie plek in de natuur ga je alle planten en dieren om je heen ontdekken!

Zomerkamp 1: Veluwe (juli of augustus)
Deze zomer overnacht je natuurlijk met Natuurontdekkers op de Veluwe! Tussen de zwijnen, herten, vogels en bijzondere insecten slaap je in een gebouwtje in het bos. Overdag zoek je wild en waterbeestjes en doe je coole dingen zoals mountainbiken en survival. Als het donker wordt ben je nog niet klaar: nachtvlinders vangen, uilen zoeken en spannende en vette avondspellen!

Zomerkamp 2: Utrechtse Heuvelrug (juli of augustus)
Midden tussen speelbos, heide en stuifzand staat het gebouw 't Laer. Dit is een fantastische plek voor een zomervakantie vol vogels spotten, kampvuur, natuur ontdekken, beestjes vangen, hutten bouwen en vette avondspellen. Dat alles met enthousiaste leiding die veel weet van de natuur en allemaal nieuwe vrienden!

Wil je meer info? Klik op de roze button om naar de website te gaan!

Stichting NatuurOntdekkers

Woldhuis 11
7325WN Apeldoorn
Openingstijden Zie website voor meer informatie Prijs Zie website voor meer informatie Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Hallo 2021

Hallo 2021

Nu alle feestdagen voorbij zijn en we nog steeds in lockdown zitten, blijven we voorlopig nog even thuis. Gelukkig zijn er online heel veel leuke tips om te doen en kunnen we ook naar hartelust wandelen.
Kijk snel wat wel kan!

Naar de tips