icon-closeLandelijk Natuurmonumenten Oerrr 2
icon-closeLandelijk Natuurmonumenten Oerrr 2

O'Neill SummercampsTerug naar het overzicht

Op zoek naar een super sportief zomerkamp? Ga mee met O'Neill Summercamps!
O'Neill Summercamps heeft verschillende super actieve zomerkampen voor kinderen vanaf 10 jaar. Hou jij ook zo van het water? Dan zijn deze kampen echt iets voor jou. Deze kampen zijn met overnachting.

Kitesurfkamp
Kitesurfen is een mega toffe watersport waarbij je, door de kite (vlieger) goed in de wind te houden, met een board snelheid maakt en super vette tricks kunt doen. Voor zowel beginners als gevorderden is dit een hele uitdagende surfsport.

Windsurfkamp
Windsurfen doe je op een surfplank waar een zeil aan vast zit. Door het zeil in de juiste richting te houden zal de wind jou en je surfplank vooruit blazen. Je start de week met het oefenen van alle ‘windsurfmoves’ op een windsurfsimulator. Zodra je de basis onder de knie hebt, ga je veilig het water op!

Golfsurfkamp
Voor golfsurfen heb je alleen een board, golven en een dosis doorzettingsvermogen nodig. De gecertificeerde instructeurs leren je stap voor stap hoe je van de golf af surft. Ook leer je de golven ‘lezen’ en hoe je omgaat met de verschillende stromingen.

Wakeboardkamp
Wakeboarden is een super toffe watersport en heel populair. Je staat op een wakeboard en je houdt jezelf vast aan een lijn terwijl je achter een boot over het water getrokken wordt.

Combikamp
Als je nog niet weet welke surfsport jij het leukste vindt en je wilt ze allemaal proberen, dan is het Combikamp iets voor jou. In een week ga je wind-, golf-, kitesurfen en wakeboarden. De gecertificeerde instructeurs leren je alles over weer en wind, hoe de verschillende surfplanken, zeilen en kites werken.

Mei- en herfstkamp
Wil jij al vroeg in het seizoen kennismaken met kitesurfen, golfsurfen of windsurfen, zodat je de hele zomer nog voor je hebt? Of heb je de hele zomer geoefend en wil je nog net voor de winter jouw skills naar een niveau hoger tillen?
Dan heb je nu de kans! Vaak organiseren ze namelijk zowel in mei als in de herfst extra surfcamps! Lekker surfen en slapen op de enige echte Surfcamping!

Meer info? Klik op de roze button om naar de website te gaan.

Summercamps O'Neill

Brouwersdam Buitenzijde 20
3253 MM Ouddorp
Openingstijden Zie website voor meer informatie Prijs Zie website voor meer informatie Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Hallo 2021

Hallo 2021

Nu alle feestdagen voorbij zijn en we nog steeds in lockdown zitten, blijven we voorlopig nog even thuis. Gelukkig zijn er online heel veel leuke tips om te doen en kunnen we ook naar hartelust wandelen.
Kijk snel wat wel kan!

Naar de tips