icon-closeLandelijk leaderboard Watermonsters
icon-closeLandelijk leaderboard Watermonsters

Ubuntu VoetbalkampenTerug naar het overzicht

Voetbalfanaatje thuis? Check dan de supercoole voetbalkampen van Ubuntu Sport!
Ook dit jaar kunnen kids van 4 t/m 14 jaar in de zomervakantie weer genieten op een Ubuntu Voetbalkamp, écht een supercool voetbalkamp! Op verschillende mooie sportcomplexen in heel Nederland leren ze tijdens de 3-daagse of 5-daagse voetbalkampen beter voetballen én gaan ze heel veel toffe activiteiten doen.

Veel voetballen onder leiding van toptrainers en kennismaken met andere sporten, die ervoor zorgen dat kinderen uiteindelijk betere voetballers worden.

Er wordt niet alleen gewerkt aan de voetbal skills, maar ook aan het beter samenspelen, zodat het spelletje nog leuker wordt. Hierdoor gaan de prestaties ook vooruit! Dit alles doet Ubuntu aan de hand van een inspirerend programma dat kinderen motiveert om te werken aan hun techniek, motoriek, mentaliteit en teamspel.

Uiteraard zal er tijdens deze dagen ook voldoende tijd zijn voor ontspanning. Er is te gekke animatie en er kan (onder begeleiding) vrij gespeeld worden. Lunch, drankjes en tussendoortjes zijn inbegrepen.

Alle kinderen slapen gewoon thuis zodat ze de volgende dag weer goed uitgerust zijn voor een nieuwe actieve dag!

Veiligheid en corona
Tijdens de voetbalkampen zijn er protocollen in lijn met de richtlijnen van het RIVM en het NOC*NSF om de veiligheid van kinderen en staf te garanderen. Het aantal plaatsen is beperkt en daarom is het raadzaam om op tijd in te schrijven.

Tip! tot een maand voor de start van het voetbalkamp kun je gebruik maken van de vroegboekkorting.

Dus: zin in een leerzame week vol voetbal, plezier en ontwikkeling? Klik dan via de roze button door naar de site van Ubuntu Sport voor meer info en geef je kind(eren) snel op!

Bekijk ook vast dit leuke filmpje voor een sfeerimpressie!

Ubuntu Sport


Amsterdam
Naar de website Direct mailen
Meer leuke tips

Tips van de maand

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

YIHAAA ZOMERVAKANTIE!

YIHAAA ZOMERVAKANTIE!

Of het nu mooi weer is of wat minder, er is méér dan genoeg te beleven in en om Amsterdam. We hebben een bomvolle uitagenda met activiteiten en gezinsuitjes. Kijk snel wat er te doen is in Amsterdam, vervelen is geen optie!

Check de leukste tip!