Zo is wandelen extra leuk!Terug naar het overzicht

NU 10% Kidsproof korting op de Nature Game. Speel 'm in een van de natuurgebieden in de buurt!
Heb jij al wel eens van de Nature Game gehoord? Deze game is onlangs ontwikkeld door Online Social Games. Willen jouw kinderen ook niet altijd mee wandelen? Dan is de Nature Game voor jullie gemaakt!

Een aantal Kidsproofmoeders hebben 'm getest met hun kinderen en zijn razend enthousiast!

Wat is het?
Maak een fantastische wandeling door de mooie Nederlandse natuur met de Nature Game. Aan de hand van de app loop je een mooie route door de bossen, zandverstuivingen, over heidevlaktes en andere natuurgebieden. Terwijl je geniet van de omgeving staan er leuke opdrachten te wachten.

De Nature Game is geschikt voor het hele gezin. Herkennen jullie de vogels, insecten en andere dieren? Lossen jullie alle raadsels op? En hebben jullie goed opgelet onderweg en weten jullie hoeveel hekjes je bent tegengekomen? Verzamel zo veel mogelijk punten en bereik de top van de nationale ranglijst!

Na afloop ontvangen jullie uiteraard ook een echt Nature Game diploma! Je speelt de Nature Game al voor €14,99 per gezin. Ben je met meerdere gezinnen of wil je een kinderfeestje organiseren? Koop dan meerdere tickets en ga de strijd met elkaar aan!

De game bevat diverse opdrachten die je alleen kan beantwoorden als je op locatie bent, dit maakt elke game uniek! De routes zijn samengesteld in samenwerking met lokale natuurorganisaties. Ze zijn niet geschikt voor mindervaliden en kinderwagens, kinderen moeten dus zelfstandig 3 km kunnen lopen.

Na het voltooien van de boeking ontvang je automatisch de startlocatie en speluitleg waarna je de game direct kan spelen. Heel simpel dus!

Speciale Kidsproofkorting
In de hele maand mei kun je de Nature Game kopen met 10% Kidsproof korting. Gebruik hiervoor de code: kidsproof10

Vul de code in tijdens het boeken en de korting wordt automatisch verwerkt.

Waar kan het?
Er is een game voor diverse natuurgebieden in regio Amersfoort, Apeldoorn, Flevoland, Twente en Utrecht. En het leuke is, er komen steeds meer locaties bij!

Meer weten?
Klik
via de roze button door naar de site voor meer info of het direct boeken van de Nature Game

Online Social Games


Diverse natuurgebieden in de regio
Naar de website
Meer leuke tips

Tips van de maand

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

De leukste kinderfeestjes

De leukste kinderfeestjes

Is jouw kind binnenkort jarig? Of wil je alvast wat inspiratie voor kinderfeestjes opdoen? Wij hebben een compleet overzicht met heel veel leuke kinderfeestjes voor je. Alleen nog even kiezen!

Check alle feestjes!