Een frisse start van het schooljaar met deze tips

16 september 2021
De zomervakantie is alweer even voorbij! Bekijk deze leuke tips voor clubjes, kinderfeestjes en nazomer uitjes en begin het nieuwe schooljaar goed! Veel plezier!
Back to school tips regio Arnhem

Jump Party

Een cool kinderfeestje, dat vier je bij Jumpsquare Arnhem! Ga samen los op de trampolines, versla je vrienden in de Dodge Ball Area en daag elkaar uit met vette tricks. Na afloop chillen en genieten van frietjes en snacks. Hoe leuk is dat!
Boek nu met 10% korting

NIEUW in de regio: Voetjebal

Voor kinderen van 2 t/m 5 jaar biedt Voetjebal de kans om samen met vader of moeder de eerste voetbalstapjes te gaan zetten. En het concept houdt nog veel meer in dan voetbal alleen. Vanaf september zijn er lessen in Arnhem! Ouder-kind lessen

Telekids Musicalschool

Zingen, dansen en acteren voor kinderen van 4-12 jaar. De inschrijving voor het nieuwe lesseizoen van Telekids Musicalschool is geopend. Liever eerst uitproberen? Kies dan voor een proefles in september.
Meld jouw talent NU aan!

Gitaarles

Heeft je kind altijd al willen leren gitaar spelen of is je zoon of dochter op zoek naar nieuwe tips? Bij Gitaarschool de Gitarist starten vanaf deze maand weer nieuwe lessen. Mét 4 gratis verkenningslessen incl. gitaar.
Daar wil ik meer info over

Speurfeestje in het park

Tijdens dit kinderfeestje van kasteel Rosendael ga je op pad met een speurpakket met speurtocht en speurattributen. De Beleef!plattegrond wijst jullie de weg en geeft aan wat je echt niet mag missen. Na afloop glaasje ranja, kastelenpaspoort en grabbelton.
Ga op avontuurBruisend themafeestje

Is jouw zoon of dochter helemaal gek van Super Mario, dino's, lego of unicorns? Bij Limonade met Prik kunnen ze kiezen uit verschillende themafeestjes voor bij je thuis of op locatie. Volledig verzorgd of organiseer zelf een bruisend feestje, compleet met draaiboek en feestpakket.
Naar alle feestjes!

XT Luis Protect & Go

Wij zijn elk schooljaar weer erg blij met deze huidvriendelijke, vegan, preventieve spray op waterbasis die helpt besmetting met hoofdluis te voorkomen. Zo komt je kind ook na de schoolvakantie weer elke dag zonder luis naar huis! Lees meer over dit product

NIEUW: Kids Cirque les

Paalfitness voor kinderen? Jazeker, bij Pocahontas Studio kunnen kinderen spelenderwijs kennismaken met de paalsport door middel van spelletjes en veel fantasie. Van klauteren naar de top van de paal tot schommelen in de hoop!
Dit is iets voor mijn kind!

7x zo leest je kind vaker

De zomervakantie is weer voorbij. Sommige kinderen verslinden stapels boeken op vakantie en andere lezen geen letter meer zodra school klaar is. Hoe krijg je je kind nu aan het lezen als ze er echt niet van houden?
Handige tips van Kidsweek

Vrolijke lunchtrommels

De scholen zijn weer van start na 6 weken zomervakantie. Het lijkt heel wat werk, maar met de juiste tips en vooral een la vol leuke accessoires maak je al snel een superleuke lunchbox om mee te nemen naar school.
Lunchbox inspiratie

Picknicken op de boerderij

Waar komt ons eten eigenlijk vandaan? Kom erachter tijdens een lekkere picknick op Stadsboerderij de Korenmaat. Ga op zoek naar al het lekkers wat de boerderij te bieden heeft en vul je picknickmand. Daarna smullen!
Vooraf even aanmelden

Groetjes Esther