3x met kinderen naar dino's deze kerstvakantie (met korting!)

1 januari 2023
Levensgrote en bewegende dinosaurussen bewonderen met je kinderen? Dit zijn dé plekken in Nederland waar dat kan. Voor echte dino-fans! Extra leuk: we hebben een toffe Kidsproofkorting voor jullie!
3x naar de dino's

1. Daar zijn ze - Dino Experience Park Gouda

Ze zijn terug! Na 100 miljoen jaar zijn de dinosaurussen weer op aarde. Ga zelf maar kijken, bij Dino Experience Park in Gouda. Een ritje in de Dino Jeep Safari, een slag slaan bij Jurassic Golf en een dinospeeltuin om te ontdekken wie er net zo lenig is als een Tyrannosaurus. De kinderen vermaken zich hier wel. Plan dit leuke familieuitje maar vast in!



2. T.rex in town - Natuurmuseum Fryslân

Niet alleen Santa Claus, ook T. rex is coming to town. Bij Natuurmuseum Fryslân (in samenwerking met Naturalis Leiden) bewonder je het skelet van één van de gevaarlijkste roofdinosauriërs ooit. Kinderen graven hier zelf fossielen op, maken een graffiti dino en ontdekken of ze een goede dino-snack zijn. Klik verder om alles te lezen over deze vette tentoonstelling.



3. Dino in huis - World of Dinos EXPO Haarlemmermeer

Bij World of Dinos – deze winter in EXPO Haarlemmermeer - is álles dino. Voor wie altijd al een ritje heeft willen maken op een dino, over een dino-selfie droomt of een film durft te bekijken in een dinoscoop. Je kunt zelfs een stukje dino mee naar huis nemen. Als je via deze link kaartjes koopt, krijg je 25% Kidsproof-korting!

Op zoek naar meer leuke uitstapjes met kinderen? Neem een kijkje in onze uitagenda!