Even voorstellen...

27 november 2015
Kidsproof Breda is al weer de 16de Kidsproof.nl-site in Nederland! En met een nieuwe site, krijgen we er ook altijd een leuke nieuwe collega bij! Asja van Hooijdonk is de kersverse sitemanager van  Kidsproof Breda. Ze is moeder van Puck (6), Flip (4) en Ot (2) en is opgegroeid in Breda. Ze heeft een tijdje in Utrecht gewoond, maar is nu weer terug in Breda!
"Ik ben gek op Breda en vind het een fijn idee dat onze kinderen hier opgroeien. Breda is een gezellige, gemoedelijke en, niet onbelangrijk, een bourgondische stad. Je hebt er hele leuke winkels en eettentjes, maar je bent ook zo in één van de mooie bossen die bij Breda liggen!"

De afgelopen maand is ze druk bezig geweest met de voorbereiding voor de lancering, dus zijn héél benieuwd naar haar favoriete Kidsproof-adresjes. Daar krijgen we een hele lijst van als we ernaar vragen ;-):

“Laatst zijn we bij slecht weer naar het Reptielenhuis geweest. Heel stoer: daar heeft Puck een slang om haar nek gehouden en Flip een hagedis geaaid. Ze waren zo enthousiast dat ze direct zeiden: 'Mama, deze mag op jouw site!'

In Kannen en Kruiken bestaat nu net een jaar en is een echte aanwinst voor Breda. Het eettentje ligt midden in de Veemarktstraat, één van mijn favoriete winkelstraten in het centrum. Ik ga er graag naar toe voor een lunch met een vriendin, maar het is ook heel leuk met de kinderen.

Eén waar ik via vriendinnen enthousiaste verhalen over heb gehoord, is het ponyfeestje bij Landgoed De Meerberg. De kinderen gaan dan pony’s verzorgen, in een wagentje met de pony rijden en allerlei spelletjes mee doen!

Voor kleding ga ik graag naar Bastiaansen in Bavel. Ze hebben leuke, stoere en lieve kleding voor Puck, Flip en Ot. Je wordt altijd goed geholpen en geadviseerd. Ook heel fijn is dat ze een mooie collectie hebben voor mijzelf! De kids kunnen terwijl ze even moeten wachten, spelen of een filmpje kijken. Voor cadeautjes slaag ik altijd bij Dille & Kamille. Ze hebben zowel kleine als grote cadeaus en ze zijn heel mooi gemaakt van natuurlijke materialen. Echt een aanrader voor de Decembermaand.”

Tot slot Asja, eind deze maand is het kerstvakantie, welke drie dingen wil jij absoluut gaan doen met je kinderen in de vakantie?

“Op Kerstavond gaan we naar de Kerstlichtjeswandeling op de Strijbeekse heide. Heel leuk, daar maak je met een lampion een wandeling over de heide. Op de heide is ook nog eens een levende kerststal aanwezig. Ik verwacht dat de kids dit helemaal geweldig vinden!

Ook vinden we het altijd leuk om met zijn allen naar een museum te gaan. Natuurlijk wel een kidsproof-museum, zodat Puck, Flip en Ot het ook écht leuk vinden. Ik wil daarom heel graag nog naar het Speelgoed en Carnavalsmuseum in Oosterhout.

En ik hoop natuurlijk stiekem ook op sneeuwpret! Lekker naar buiten, sleeën, sneeuwpop en sneeuwengelen maken! En dan heerlijk bij Prego! in Bavel opwarmen onder het genot van een warme chocolademelk of de bbq aan en smullen van marshmallows (beiden een favoriet van de kinderen, dus wordt moeilijk kiezen!).”  Wij vinden het nu al lastig kiezen met al die leuke tips op deze site! 

Heb je zelf nog leuke tips die (nog) niet op de site staan? Mail ze even aan Asja (asja@kidsproof.nl), dan kunnen we er ook andere ouders blij mee maken! En dat doen we graag bij Kidsproof.nl!