10 hotspots: eetplekken met speeltuin!

20 april 2018
Wij, Bourgondiers, verzinnen altijd wel een reden om ergens een hapje te gaan eten. En hoe leuk is dat om met je kids te doen. Bij lekker weer, zoeken we natuurlijk leuke plekken om buiten te eten en wat fijn is het dan als er een leuke speeltuin bij zit. We hebben 10 hotspots op een rijtje gezet!
Het zonnetje schijnt, het is woensdagmiddag, weekend of vakantie en we hebben zin om lekker met de kids een hapje ergens te gaan eten. Hier 10 hotspots waar je heerlijk buiten kunt zitten en de kids tussen het eten door lekker kunnen spelen in een fijne speeltuin. Dat wordt genieten!

Dennenlucht: Wat een fijne plek voor een pannenkoek of ander lekkernij is dit! Ze hebben een terras met uitzicht op een toffe speeltuin. Combineer het met een boswandeling in het Mastbos en je hebt een top dag! 

Herberg 't Pannehûske: Een heerlijke plek waar je buiten in het zonnetje kunt genieten van een broodje of pannenkoek. De kinderen kunnen zich super vermaken in de grote leuke speeltuinen. Er is genoeg vermaak voor zowel jonge als oudere kinderen!

BEUM: Wij komen altijd blij terug van BEUM. Meestal maken we eerst een mooie wandeling in de Dorstse bossen, voordat we genieten van een lunch bij BEUM! Kinderen kunnen lekker sjouwen met takken en spelen in de zandbak!

De Zeven heuveltjes: Lekkere plek voor lunch of een avondhap. De kinderen hebben volop speelplezier in de authentieke speeltuin. Er is een zandbak, een draaimolen, kabelbaan, een familieschommel en nog veel meer!

Oncle Jean: Midden in het gezellige Ginneken ligt Oncle Jean. In de grote stadstuin is een leuke speeltuin met glijbaan. Voor de kinderen staan tosti's en een petit picknick op de lunchkaart!Het Aardbeienterras: Als je dit plekje nog niet kent dan mis je echt iets! Een grote speeltuin, zelf aardbeien plukken en een fijn terras, waar je bijvoorbeeld kunt genieten van een aardbeienlunch.

De Zevenster: Wat een gave speeltuin zit er bij dit restaurant bij de Paters in Meersel Dreef (net over de grens bij Belgie). Lekkere sandwiches, maar ook voor een Brusselse wafels of andere lekkernijen kun je hier terecht. Zo leuk om naar toe te gaan!

De Peer: Vanuit het terras heb je hier zicht op een leuke speeltuin met glijbaan, wip wap en nog meer! Natuurlijk is hier ook een speciaal kindermenu en kun je zelf genieten van een goede lunch of diner!

De Hannebroek: Hier kun je terecht voor een heerlijke pannenkoek, een hele leuke speeltuin met o.a. een familieschommel en een fantastische speelboom. Je kunt het natuurlijk ook combineren met een bezoek aan het aangrenzende speelbos.

Koeckers: Deze laatste wordt vaak getipt door onze volgers als de plek om te genieten van het mooie weer. Pannenkoek erbij en heel veel speelplezier (zowel buiten als binnen)!

PS Op zoek naar nog meer leuke tips voor een hapje eten met kids? Check dan onze themapagina Uit eten!