Brakkenbos in Breda!Terug naar het overzicht

Neem je brakken mee naar dit leuke speelbos in Breda en geniet van de natuur.

Dit speelbos in de buurt van de recreatieplas de Asterdplas is deels ontworpen door kinderen! En dat zie je terug in de vele leuke natuurlijke speelplekken

Kinderen kunnen sjouwen met takken en zo hun eigen hut bouwen. Of lekker met modder spelen in de waterpoel. Heb je zin om met je blote voeten rond te struinen? Dat kan! Er is een speciaal blote voeten pad. De fantasie van de kinderen kan de vrije loop hebben in dit speelbos. Er kunnen zelfs toneelstukken opgevoerd worden in het amfitheater.

Kom naar dit leuke speelbos en laat de kinderen zich helemaal uitleven. Bij mooi weer is een combinatie met een bezoek aan de Asterdplas een idee! Kunnen de kinderen heerlijk afkoelen in deze recreatieplas. Of je kunt even wat drinken bij het kindvriendelijke restaurant De Texashoeve.

Om er te komen dien je bij de Texashoeve (Rietdijk 6 te Breda) het Beemdenbospad in te gaan. Na 300 meter aan de linkerkant is de ingang van het speelbos. Nabij een zwemvijver. Goed om te weten honden zijn niet toegestaan.

Dit speelbos is van Staatsbosbeheer. Voor meer informatie over hun en dit speelbos, klik je via de roze button direct door naar hun website.

PS Wist je dat we ook een overzicht hebben van leuke kindvriendelijke restaurantjes

 

Brakkenbos

Rietdijk 6
4823 ZK Breda
Prijs Gratis Naar de website telefoonnummer
Meer leuke tips

Tips van de maand

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Zomervakantie: 16x eropuit in Nederland!

Zomervakantie: 16x eropuit in Nederland!

Leuk voor de zomervakantie: met het gezin een dagje op pad in Nederland. Vlieg razendsnel van de tubingbaan, haal je skelterbewijs, maak een 5D vliegreis... Wij hebben 16 top uitjes voor je verzameld. Happy Summer!

Lees onze tips!